Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg lehetséges lenne,...

Tényleg lehetséges lenne, hogy az agyammal irányítsam az érzelmeim?

Figyelt kérdés
Én saját magamon tapasztalom, hogy igen... Szerelmet, szomorúságot, boldogságot, hiperaktivitást eddig sikerült elérnem. Másnak is?
2012. jan. 4. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az agykontroll nem arrol szol, hogy az erzelmeket az agyunkkal iranyitanank, nem hiszem, hogy az agykontrolloktatok szajan ilyesmi kicsuszott volna...

Szerintem az erzelem van, belülröl jön az agytol függetlenül. Iranyitani kevesbe lehet, inkabb csak elnyomni.

Az viszont sztem igaz, hogy az különbözeti meg az embert az allattol, hogy az ember kepes az ösztönein uralkodni. Az ösztönein, de nem az erzelmein.

2012. jan. 7. 19:10
 12/13 anonim válasza:
nekem is ilyen problémam van a megszokott negatív régi gondolatok érzelmek és kihat az egész életemre nem tudok szabadulni vagy atirni őket ()
2015. szept. 4. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Pilvax, erdekel a javaslatom?

Az erzelmek (sztem) jönnek maguktol, ezt lehetne analizalni, miert, de nem erdemes, tehat sztem fogadd el, h jönnek maguktol. Az ember alkatanal fogva valahogy hajlik a megszokott dolgokhoz, megszokott negativ gondolatokhoz. Agykontroll szerint ilyenkor "töröl-töröl" es helyettesited egy pozitiv gondolattal. Az erzelmeid pedig a gondolataid hatasara fognak valtozni. Sztem az erzelmek nem iranyithatok, de a gondolataidat Te iranyitod.

A Kerd es megadatik c. könyvben (?) egy olyan modszer volt, hogyha rosszul erzed magad, 1-töl 10-ig egy skalan hatarozd meg az allapotod fokat. MIvel ha nagyon rossz erzesek vannak benned, nem biztos, hogy eleg a töröl-töröl es helyette a pozitiv gondolat, ha annyira a mely ponton vagy, amitöl nem vagy kepes ennyire ellentetesre gondolni. Ezert a könyv szerint egy fokkal pozitivabbra gondolj elöször (Pl. bar nagyon rosszul erzem magam, de egy kicsit mar engedtem a feszültsegböl), majd meg egy fokkal elöbbre lepsz meg pozitivabb gondolatot kitalalva, egeszen az eredeti rossz-szal ellentetes gondolatig. Ha akarod, kiprobalod.

11.

2015. szept. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!