Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg lehetséges lenne,...

Tényleg lehetséges lenne, hogy az agyammal irányítsam az érzelmeim?

Figyelt kérdés
Én saját magamon tapasztalom, hogy igen... Szerelmet, szomorúságot, boldogságot, hiperaktivitást eddig sikerült elérnem. Másnak is?
2012. jan. 4. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

A férfiaknak ez könnyebb, a nőknek nehezebb, de mindenki képes rá, különben már rég kihalt volna az emberiség :)

A lényeg hogy finoman bánj magaddal, kerüld a szélsőséges érzelmeket, mert károsak az egészségre.

2012. jan. 4. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Lehetséges, de ezért ne járj agykontroll tanfolyamra, stb. Mert agymosnak, hogy jedi lehetsz, aztán bevonzzák a pénzedet.
2012. jan. 4. 19:23
 3/13 anonim válasza:
akkor segítsetek mert nekem ez nem megy
2012. jan. 4. 19:38
 4/13 Tom Benko ***** válasza:
Vagy csak sikeresen elhitetted magaddal az adott érzelmek megjelenését. Egyébként kis mértékben lehetséges az éppen átélt érzelmek kontrollja, erre némi gyakorlással bárki képes lehet, azonban magában senki nem fog tudni kelteni érzelmeket.
2012. jan. 4. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen nyilvánvaló. Ha arra kondicionálod az agyadat, hogy csak a jó és pozitív oldalát lássa az életnek, akkor automatikusan kiszűri a negatívokat, és boldog leszel. Amit gondolsz, az vagy te magad, és a te valóságod.
2012. jan. 4. 19:49
 6/13 anonim válasza:
37%
Nem tudom jártál-e biológia órára de az érzelmek az agyban születnek és az kontrollálja őket. Ügyes vagy, h már tudsz róla, felismerted.
2012. jan. 4. 20:04
 7/13 anonim válasza:
100%
Nekem is sikerül:))) Csak az nem, amit nem is akarok nagyon. Én is azt vallom, hogy az agyban dől el minden.
2012. jan. 4. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges!

Az érzelmeket nem lehet elhatározni.

Nem tudod elhatározni pl., hogy szeretni fogsz valakit, akit nem szeretsz, vagy vonzódni fogsz valakihez, aki iránt nem érzel semmit.

Olyat sem tudsz befolyásolni, hogy szeresd a munkádat, ha nem neked való és utálod.

Nincs ilyen!

Az érzelmek csak jönnek, fel kell ismerni őket.

Annyit tudsz befolyásolni, hogy rábeszéled magad erre vagy arra, és úgy teszel, mintha ezt vagy azt érzenéd.

Ez elég jól működhet, de sosem lesz az igazi.

Gondolj csak a szerelemre!

Egy kierőltetett szerelem, ha a fejed tetejére állsz sem lesz olyan, mint amikor meglátsz és megszeretsz valakit, csak úgy spontán.

Bebeszélhetsz magadnak dolgokat, de ez nem azt jelenti, hogy a lelked legmélyén is azt érzed.

Legbelül úgy is tudni fogod, hogy ez nem igazi, csak erőltetett érzelem.

2012. jan. 5. 00:55
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

ez mit keres az ezo kategóriában?

amúgy alapvető emberi tulajdonság, hacsak nem vagy egy hisztis érzelgős kispi**a/p*cs

2012. jan. 5. 01:47
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

amúgy egy kis háttér hozzá:

érzelmek = kémiai folyamatok a testben

agy: a szerv ami irányítja/hatja a kémiai folyamatokat a testben

2012. jan. 5. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!