Miért működik a "rizses" kisérlet nálam fordítva? Az én gondolataim vagy érzelmeim fordítottak?
Az ismert gondolat teremtő hatalma kapcsán végeztem el a rizses kiséretet, de nekem pont fordítva történt, mint kellett volna. Egy hét után a "szeretet rizs" megpenészedett a "hülye rizs" pedig szinte teljesen egészséges. Ez mit jelenthet? Nálam fordítva működnek az érzelmek?
Ugyanolyan üvegedényben van mindkét rizs ugyanabból a főttrizsből származik mindkettő. Nem értem. Te igen?
huh ez izgalmas, elmagyarázod nekem ezt a rizses kísérletet:)?
L/16
http://www.youtube.com/watch?v=YLpy83Cyfi8
Itt megtalálod!
Valószínűleg tudat alatt sajnálod a hülye rizst, ezért az felé, akaratlanul is szeretetet sugárzol. Ezért hiába a felirat, a gondolataiddal átformáltad azok jelentését.
Mert az számit, hogy mi magunk milyen jelentéssel, érzelemmel ruházunk fel egy szót, vagy mondatott. Én nem konkrétan maga a szó.
De a legfontosabb, hogy amint láthatod működik, még ha fordítva is, de működik, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!