Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Rosszul alkalmaztam a vonzás...

Rosszul alkalmaztam a vonzás törvényét, vagy mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
A vonzás törvényét arra alkalmaztam, h. rám találjon a szerelem. Sikerült is olyan belső tulajdonságokkal rendelkező fiút találnom, akit szerettem volna. De az kiderült róla, h. elég határozatlan, és vmikor úgy gondolja, h. csak barátkozni akar, vmikor meg többet szeretne, jelenleg ott tart, h. már barátságot sem akar. Félre értett vmit, és ezen megbántódott. Akkor vmit rosszul vonzottam be? Vagy mi ennek az oka? (Egyébként még csak 1-szer találkoztunk, kb. 1 hónapja, azóta neten tartjuk a kapcsolatot.)
2011. dec. 23. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

nem vonzottál be semmit, mert nincs vonzás törvénye.

megismerkedtél egy fiúval, aki szimpatikus volt, ennyi történt

2011. dec. 23. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Érett férfiak nem nagyon akarnak olyan nővel, akik így vonzogatnak és programozgatnak. Kissé flúgos elfoglaltság.

Továbbá 1 hónap alatt egyszeri találkozás az PONT SEMMI. Ha ilyenkor a lány elkezd mászni a pasira (már csak kommunikációjával), attól a pasik mind kéziféket húznak. Az ilyen nők KAPCSOLATOT keresnek és nem azért keresik a pasi társaságát, mert igazán jól érzi vele magát. Esetleg tévedek?

2011. dec. 23. 20:27
 3/7 anonim válasza:

Én amondó vagyok, hogy többször kéne találkoznotok. Beszélgessetek sokat élőben is, ne csak neten keresztül. A vonzás törvénye viszont azt is magában foglalja,hogy nem csak várni kell a sült galambot..(:

Tegyél is azért, hogy biztos legyen magában. Ápold a kapcsolatot..mást nem tudok tanácsolni. Remélem ezzel segítettem picit. (:

2011. dec. 25. 02:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem mindig sikerül elsőre bevonzani azt, akit szeretnénk. Kitartóan kell programozni!
2011. dec. 26. 23:32
 5/7 A kérdező kommentje:

"Ha ilyenkor a lány elkezd mászni a pasira (már csak kommunikációjával), attól a pasik mind kéziféket húznak."

Nem másztam rá, ő udvarolt nagyon. Aztán mindig úgy volt, h. találkozunk, de vmiért meggondolta magát. Én is mondtam neki, h. inkább élőben beszéljünk, ne csak neten.

2011. dec. 27. 07:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, most próbálkoztam először ezzel. Gondoltam, h. nem sikerülhet minden elsőre. :) Akkor majd kitartóan programozok.
2011. dec. 27. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Netes ismeretség? És most nem akar találkozni? Azért akkor nem kár. Valamit sunyiskodik vagy az ördög maga :)
2012. jan. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!