Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan használjátok a vonzás...

Hogyan használjátok a vonzás törvényét?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra , milyen sikereket értetek el ?
2011. okt. 9. 10:54
 1/7 Tom Benko ***** válasza:
64%
A gravitációs vagy az elektromágneses törvényre gondolsz?
2011. okt. 9. 10:57
 2/7 x) ***** válasza:
Annyi hogy pozitívan állsz mindenhez...
2011. okt. 9. 11:24
 3/7 anonim válasza:

Arra gondolj, azzal foglalkozz TELJES BELEÉLÉSSEL amit szeretnél, és akkor be fogod vonzani valahogy.

Írd le papírra a céljaidat, részletesen, készíts vision board-ot a faliújságodra, satöbbi. gondoskodj róla, hogy a célod mindig a fejedbe legyen, akkor észre fogod venni az oda vezető utat. Ja, mellesleg, ez nem annyira ezotéria témakör, hanem egy csupa gyakorlatias dolog. Én lézerfizikus vagyok, és hiszek benne meg működik is nekem...

2011. okt. 9. 22:40
 4/7 anonim válasza:
Én spec rosszra gondoltam elég nagy erővel. Vagy is napi szinten többször felidéztem. Úgy gondolkodtam mint ha az már meg történt volna. És meg is történt.megbuktam...:-Slehet hogy ha más lett volna a hozzá állásom más ként lett volna...
2011. okt. 13. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Ajánlott irodalom a témához:

A Titok és Az Erő című könyvek. Egyszerű és könnyen alkalmazható módszert mutatnak be. De ha nincs kedved olvasni, a Titok című filmet is ajánlom.

2011. okt. 16. 14:58
 6/7 anonim válasza:

Lattam A Titok c filmet es ott azt mondta h lehetseges a vonzas akkor is ha egy bizonyos szemelyt akarok magamhoz vonzani............na errol mit gondoltok?.....nekem nem sikerult, pedig semmit sem akarok jobban ebben az eletben.

Ezert azt gondolom h az egesz egy penzcsinalo reklam.

2011. nov. 5. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
en nem konkret szemelyt kezdem vonzani, de mivel megismertem a szemelyt a valosagban is, elvesztettem, megis vissza vonzottam magamhoz!
2011. nov. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!