Hogyan használjátok a vonzás törvényét?
Arra gondolj, azzal foglalkozz TELJES BELEÉLÉSSEL amit szeretnél, és akkor be fogod vonzani valahogy.
Írd le papírra a céljaidat, részletesen, készíts vision board-ot a faliújságodra, satöbbi. gondoskodj róla, hogy a célod mindig a fejedbe legyen, akkor észre fogod venni az oda vezető utat. Ja, mellesleg, ez nem annyira ezotéria témakör, hanem egy csupa gyakorlatias dolog. Én lézerfizikus vagyok, és hiszek benne meg működik is nekem...
Ajánlott irodalom a témához:
A Titok és Az Erő című könyvek. Egyszerű és könnyen alkalmazható módszert mutatnak be. De ha nincs kedved olvasni, a Titok című filmet is ajánlom.
Lattam A Titok c filmet es ott azt mondta h lehetseges a vonzas akkor is ha egy bizonyos szemelyt akarok magamhoz vonzani............na errol mit gondoltok?.....nekem nem sikerult, pedig semmit sem akarok jobban ebben az eletben.
Ezert azt gondolom h az egesz egy penzcsinalo reklam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!