Egy ideig olyan jól alkalmaztam a vonzás törvényét, de mostanában, már megint tiszta negatív vagyok! Tanács?
Minden olyan jól ment,anyagi gondjaink voltak,de amikor elkezdtem alkalmazni,akkor nem hónapról hónapra éltünk,mindig maradt és jött valami plusz bevétel!
De ez csak egy példa,más más területeken is használni tudtam,de nem értem saját magam,most minden összeomlott bennem!
Régen gyerekként anyukám sokszor elvitt agykontrollos tanfolyamokra ahol nekem állítólag be lett programozva a három új technika is,de ez sem segít!
A vonzás törvénye úgy működik, ahogyan le van írva! Azonban az is le van írva, hogy ha negatív vagy, akkor azzal teljesen lerombolod az eddigi lelkesedésedet, és ekkor nehezebben jönnek az eredmények. Ha gondolataid szétszórtak, akkor nehezebb egy irányba "fókuszálni" őket.
Azt javaslom, hogy ne görcsösen próbálj meg pozitív lenni, hanem csak legyél simán nyitott és laza. Ekkor a pozitív gondolataidat (vágyaid tárgyát, személyét stb.) képzeld el úgy, mintha a gondolati energiáid kicsit besűrűsödnének előtted, és a gondolati energiából egy sűrűbb hologram lenne, vili? Ez hatékony módja a gondolatok megvalósulás felé terelésének, bár néha fárasztó fenntartani. De pl. buszmegállóban állva, egy unalmas órán ülve, munka közben üresjáratban pl. tökéletes. És a nap többi részében, ha nem ezt csinálod, akkor se legyenek negatív gondolataid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!