Nem tudok lemenni tudatos alfába. Mi lehet az oka?
egyszer spontán sikerült és igazán csodálatos érzés volt. Az érzékeim azt közvetítették amire gondoltam, láttam és tapintottam, és egyéb. Azóta csak próbálkozok, néha sikerül a testem ellazítani, de messze nem olyan mint az a spontán dolog. Mindig rengetegszer vissza kell számolnom változatosan, 50-től ,ha van kedvem 100-től, majd 25-től 10-től és aztán felváltva, meg a 3, 3, 3, 2, 2, 2, 1, 1, 1-es számsor, den em hasnzál smemit.
Tudni kell rólam, h. kész idegroncs vagyok, sajnos kényszerbeteg, így egy nyugodt pillanatom nincs, és ezzel a betegséggel tényleg nagyon nehéz kikapcsolni.
Ötletek?
Előszöris ne görcsölj azon, hogy nem sikerül. Fogadd el, hogy annyira sikerül ellazulnod, amennyire éppen akkor tudsz. Most már tudod, hogy milyen érzés, de hidd el, aki nem idegroncs és kényszerbeteg, az sem mindig merül bele nyakig az ellazulásba. Ne magad ellenőrizgesd ellazulás közben, hanem gondolj szép és megnyugtató dolgokra.
Ami a szemhéjadat illeti, nem baj, ha kicsit nyitva van, sokszor alvás közben is félig nyitva van a szemünk. Nézz egy picit fölfelé, hogy annyira ne szűrődjön be a fény és kész.
Próbálj meg elmenni agykontroll-klubba. Együtt könnyebb, másrészt ott a többiek segítenek majd a "hogyan"-ban. Az agykontroll-honlapon megtalálod, hol vannak klubok és mikor. Általában havonta 1x mindenhol vannak.
Ne görcsölj!
Sokan nem értik meg, de a tanfolyam azért van, hogy megtanítsák ezt. Tanfolyam nélkül NEM LEHET lemenni alfába, még ha sokan azt hiszik, hogy nekik sikerült, akkor sem. Azt hiszik, a tanfolyam csak azért van, hogy "lehúzzanak" pénzzel, hiszen ott vannak a könyvek, amitől meg lehet tanulni. Ez nem így van.
A tanfolyamon levisznek alfába, és alfában beléd "programozzák" a 3-ról 1-re módszert, amit te 3-3-3-2-2-2-1-1-1-nek emlegetsz.
Ha kényszerbeteg vagy, különösen tudom javasolni a tanfolyamot, egyéb technikákat is tanulhatsz és lehet kérdezni a Domján Lászlótól (hozzá menj), ő orvos, és ebben is tud segíteni.
Én csak a barátnőmet kísértem el a tanfolyamra, az ő kedvéért hagytam rábeszélni magam, és őszintén szólva egyáltalán nem hittem "ebben a marhaságban", de a tanfolyamon tapasztaltak 100%-ban meggyőztek. Ezért merem ajánlani mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!