Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nem tudok lemenni tudatos...

Nem tudok lemenni tudatos alfába. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

egyszer spontán sikerült és igazán csodálatos érzés volt. Az érzékeim azt közvetítették amire gondoltam, láttam és tapintottam, és egyéb. Azóta csak próbálkozok, néha sikerül a testem ellazítani, de messze nem olyan mint az a spontán dolog. Mindig rengetegszer vissza kell számolnom változatosan, 50-től ,ha van kedvem 100-től, majd 25-től 10-től és aztán felváltva, meg a 3, 3, 3, 2, 2, 2, 1, 1, 1-es számsor, den em hasnzál smemit.

Tudni kell rólam, h. kész idegroncs vagyok, sajnos kényszerbeteg, így egy nyugodt pillanatom nincs, és ezzel a betegséggel tényleg nagyon nehéz kikapcsolni.

Ötletek?

2011. dec. 8. 01:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
még annyi, ez valószínűleg abszurd lesz és vicces, de nem tudom a szemhéjaimat lehunyni, anélkül, .h ne feszítenék rá. különben résnyire kicsit mindig kinyílnak:/ erre ötlet?:D
2011. dec. 8. 01:06
 2/12 bánomisén ***** válasza:

Előszöris ne görcsölj azon, hogy nem sikerül. Fogadd el, hogy annyira sikerül ellazulnod, amennyire éppen akkor tudsz. Most már tudod, hogy milyen érzés, de hidd el, aki nem idegroncs és kényszerbeteg, az sem mindig merül bele nyakig az ellazulásba. Ne magad ellenőrizgesd ellazulás közben, hanem gondolj szép és megnyugtató dolgokra.

Ami a szemhéjadat illeti, nem baj, ha kicsit nyitva van, sokszor alvás közben is félig nyitva van a szemünk. Nézz egy picit fölfelé, hogy annyira ne szűrődjön be a fény és kész.

2011. dec. 8. 01:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Próbálj meg elmenni agykontroll-klubba. Együtt könnyebb, másrészt ott a többiek segítenek majd a "hogyan"-ban. Az agykontroll-honlapon megtalálod, hol vannak klubok és mikor. Általában havonta 1x mindenhol vannak.

Ne görcsölj!

2011. dec. 8. 07:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Probald meg letakarni a szemeid,sokszor engem is zavar a nappali feny.Szerintem nagyon görcsölsz,es nem szoktam ilyen magas szamokkal kezdeni,a legelejen is a 20 volt a legmagasabb visszaszamolni,es probald latni a szamokat,es arra koncentralni,majd a testi ellezulasra.
2011. dec. 8. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Agytevékenység szintjén minden meditáció ugyan azt eredményezi. Eleinte én is agykontrollal meditáltam de inkább áttértem az 1-től 10-ig számolásra majd újra. Eközben nem gondolok semmire és a hatás ugyan az ha nem jobb (legalábbis nekem).
2011. dec. 8. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Sokan nem értik meg, de a tanfolyam azért van, hogy megtanítsák ezt. Tanfolyam nélkül NEM LEHET lemenni alfába, még ha sokan azt hiszik, hogy nekik sikerült, akkor sem. Azt hiszik, a tanfolyam csak azért van, hogy "lehúzzanak" pénzzel, hiszen ott vannak a könyvek, amitől meg lehet tanulni. Ez nem így van.

A tanfolyamon levisznek alfába, és alfában beléd "programozzák" a 3-ról 1-re módszert, amit te 3-3-3-2-2-2-1-1-1-nek emlegetsz.

Ha kényszerbeteg vagy, különösen tudom javasolni a tanfolyamot, egyéb technikákat is tanulhatsz és lehet kérdezni a Domján Lászlótól (hozzá menj), ő orvos, és ebben is tud segíteni.

Én csak a barátnőmet kísértem el a tanfolyamra, az ő kedvéért hagytam rábeszélni magam, és őszintén szólva egyáltalán nem hittem "ebben a marhaságban", de a tanfolyamon tapasztaltak 100%-ban meggyőztek. Ezért merem ajánlani mindenkinek.

2011. dec. 8. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Én tanfolyam nélkül is képes vagyok lemenni alfába, sőt minden ember képes lemenni alfába (feltéve, hogy nem csinál semmit és ellazul). Az agykontroll nem az egyedüli technika amivel le lehet menni alfába, gyakorlatilag minden meditációs és hipnózis technika erre épül.
2011. dec. 8. 11:55
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. dec. 8. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Alfába naponta legalább kétszer automatikusan lemész: mikor reggel felébredsz keresztül mész alfán és este mikor elalszol, akkor is. A lényeg, hogy ne görcsölj. Csak annyira lazulj el, amennyire tudsz! Én is ajánlanám a tanfolyamot és lehetőleg a Domján Lacinál, mert ő a legjobb.
2011. dec. 8. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
vagy vedd meg a Lazíts CD-t! Azon rajta van a 3-ról 1-re módszer beprogramozása, ahogy a tanfolyamon csináljuk.
2011. dec. 8. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!