Nem tudok "lemenni alfába" . Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam itt is gyk-n más oldalakon is mégse tudom mit csináljak . Teljesen nyugodt környezetbe vagyok senki nem zavar . Lefekszek az ágyra a nyelvemet a szájpadlásomhoz szorítom aztán olvastam olyat hogy egy lépcsőn kell lefelé menni és ha a végére érek már alfába vagyok vagy ilyesmi . Lécives valaki írja le részletesen hogy mit kellene csinálnom , mire kéne gondolnom , figyeljek e a levegővételre ?2011. júl. 23. 12:26
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem tud mindenki lemenni alfába. Én sem. Valószínűleg azért, mert ideges típus vagyok, elalvás előtt is sokat kínzom magam a gondolataimmal, és akkor is, ha egyedül vagyok. Társaságra van szükségem ahhoz, hogy ne gondolkodjak egyfolytában, bár olyan pillanatot nem tudok megélni, hogy ne gondoljak semmire. Szerintem ezért nem megy. Mennyire vagy egyébként nyugodt természet?
2/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyok az . :)
2011. júl. 23. 14:52
3/18 Killgun válasza:
MINDENKI le tud menni....Írjátok be a goggle ba,hogy:Silva féle agykontroll,és keressetek az 1. oldalon egy olyan találatot,ahol hangfelvételek vannak...Azok levisznek alfába.
4/18 anonim válasza:
Na tehát, ha te sem vagy nyugodt, szerintem az a titok nyitja:) Nem tudom magam elengedni, egyfolytában zakatol az agyam mindenen, gondolom akkor nálad is ez a probléma. Ez ugyanolyan, hogy nem mindenki egyformán hipnotizálható.
5/18 A kérdező kommentje:
Pontosan ! . Kipróbálom a második válaszadó módszerét is :)
2011. júl. 23. 17:18
6/18 A kérdező kommentje:
beírtam google-be . de nem találom kérlek linkelj .
2011. júl. 23. 17:21
7/18 anonim válasza:
mert számolni kell közben. ha nem jön be az egyszerű 3-3-3 majd 2-2-2, akkor képzeld el, hogy egy liftben vagy. nézd a kijelzőt, ami jelzi, hogy éppen hányadikon vagy, 10-től a földszintig.
8/18 A kérdező kommentje:
és miután alfába vagyok mit kell éreznem ?
2011. júl. 23. 17:48
9/18 anonim válasza:
nyögj már ki egy rohadt köszönömöt, aztán menj, és próbáld ki.
10/18 A kérdező kommentje:
köszi te csira :D . megfelel ;) ? bocsi hogy kérdezek . istenem ...
2011. júl. 23. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!