Hogyan lehet "lemenni alfába"? Hogy érhetem el ezt az állapotot?
Sok gyakorlás kérdése!
Az agykontkrollosok hívják így a meditálást.
NNa most vagy fizetsz 30-at egy tanfolyamért vagy megelégszel azokkal a meditációs technikákkal amit a neten találsz.
Használhatsz kellemes zenét hozzá. Keress egy csendes időszakot és kezdj el a zenére koncentrálni. Vagy egy tárgyra. sok szerencsét.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Egyébként veletek már megtörtént, hogy elképzeltetek valami komolyabb dolgot alfa állapotban és az valóra is vált?
Szívesen olvasnék néhány konkrétumot.
Én azt szeretném elérni, hogy legyen munkám, olyan amit szívesen végeznék.
jó, hát a teljesség igénye nélkül:
a szemem javítottam (2-2 dioptriával),
nagyszerű nyaralásokat intéztem:),
nyertem a lottón (egy hármast),
programoztam egy nagy szürke autót, amit olcsón veszünk meg kb. fél év múlva vettünk egy új full extrás renault megane grandtour-t (szürke:) újonnan, de mivel teszt autó volt kb. 500e-rel kaptuk olcsóbban. (és itt jött vissza a tanfolyam ára kb. 20-szor)
nyelvvizsgát programoztam 89%-osra, 89,7%-os lett. rengeteg vizsgát az egyetemen, mind ötös, az agykontrollal kitünő vagyok.
egy töri oktv (középiskolai verseny) 2. helyet is programoztam, hát hatodik lettem, de szerintem jó az is:D
igazából rengeteg mindent, szinte bármit, pénteken pl. hogy ne essen az eső a kerti partin, mert nagyon fújt a szél, meg csepergett az eső, de mire jöttek a vendégek kijavult az idő, persze tudom, hogy ez nem rajtam múlt, de én azért programoztam:)
elveszett tárgyak megtalálása, jó albérletet programoztam, de úgy hogy találjon rám, és rám talált, egy kedves ismerősöm keresett meg vele:)
tulajdonképpen tényleg bármit, most ennyi jutott eszembe, de én csak biztatni tudlak, én minden helyzetnek úgy indulok neki, hogy egy agykontrollosnak sikerülnie kell:) soha nem késtem még le vonatot, buszt, tényleg a határ a csillagos ég:)
én javasolnám a tanfolyamot is, mert nekem már akár százszorosan is megtérült a befektetett idő és pénz:)
a munkához meg sok sikert, majd ha legközelebb relaxálok, akkor programozom én is neked:)
fontos, hogy a céljainkat pontosan fogalmazzuk meg, mert amit programozunk az fog történni:)
én úgy hogy lefekszek,kényelembe helyezkedek,ellazítom magammal, nem gondolkozok semmin csak elképzelek egy nagy fekete vetitőt amin számolok visszafele 100tól. Az utolsóknál már belemondom aztis hogy mindjárt alfába vagyok, minden rendben, 0-hoz elérek akkor már általába sikerül...Olyan mintha lebegnék. Olyan jó érzés. Amúgy nekem van agykontroll könyvem onnan tudom. José Szilva.
üdv. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!