Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudok lemenni alfába és...

Hogy tudok lemenni alfába és milyen veszélyei vannak?

Figyelt kérdés
12/F
2011. máj. 24. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen veszélye nincs.Én úgy csinálom, hogy kényelmesen hanyatt fekszem(ha könnyen elalszol, akkor inkább ülve kezdj neki, egy kényelmes fotelben).Ezután szépen sorban ,alulról felfelé haladva minden porcikámat ellazítom és csak arra koncentrálok, hogy a soron következő testrész teljesen ellazuljon.Mire a fejem is sorra kerül, már nagyon nyugodt, alvás közeli állapotban vagyok.És tulajdonképpen ez a mélyen ellazult, de még tudatos állapot lenne az alfa.
2011. máj. 24. 16:38
 2/4 A kérdező kommentje:
és van valamien haszna ebből vagy ennek mi értelme?
2011. máj. 24. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azaz értelme, amit az előbb már soroltam, a megnyugvás, a pihenés.Agykontrollosok számára pedig még több haszna van, mert különféle érdekes technikákat képesek alfában végezni.Például az önszuggesztiót, szubjektív kommunikációt és egyéb érdekes dolgokat, hosszú lenne ezt felsorolni.Agykontrollos oldalakon ennek is utána tudsz nézni, ha érdekel.
2011. máj. 24. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
én csak 1szerűen lemegyek, de nincsenek veszélyei csináld csak nyugodtan !
2011. máj. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!