Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nem tudok álmodni! MIT TEGYEK?

Nem tudok álmodni! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy az ember egy éjjel kb. 5-ször álmodik csak nem emlékszik. Vagy úgy egy éve nem emlékszek egy álmomra se...Olyan rossz hallgatni a barátaimat, amikor mondják hogy ők ezt azt álmodták :S...Tudok azért vmit tenni hogy újra emlékezzek az álmomra?
2011. nov. 27. 22:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
örülök, hogy tudtam segíteni. :)
2011. nov. 29. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy tudat alatt elintéztem magamnak hogy emlékezzek, sőt még azt is hogy miről álmodjak... Szerelmes akartam lenni, és az voltam. Olyan eddig álltalam nem ismert érzések szabadultak fel hogy azóta is bennem vannak. Egyszerűen csak arra gondoltam fürdésnél, és sikerült. De órát is betudom állítani az agyamban, és így sokkal jobb kelni mert nem leszek fáradt... Pedig sosem tanultam agykontrolt.
2011. dec. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!