Mit jelent azt álmodni hogy szellem vagyok?
valójában ilyet nem lehet álmodni
"Előtte gondolom meghaltam" - ezt ébrenléti tudatállapotban gondolod.
"megölt" - az is csak támadást jelent - és ébren teszed hozzá: meghaltál
Ha azt álmodom: épp le akarja harapni egy oroszlán a fejem: felébredek az ut. pillanatban.
Ez törvényszerű, mert az álombéli tudatállapotnak is vannak törvényei, csak mások mint az ébrenléti tudatnak.
"amiben az illető meghalt " -ezzel vitatkoznék: ugyanis tovább álmodja az álmodó - tehát pontosan tudja: nincs vége. Tehát egy olyannak felel meg, amikor ébrenléti tudatban fantáziálva, (szomorú, meg nem értettségben teszik az emberek) elképzeli: hogy meghalt- és ott a koporsó körül méltatják (végre, nna, nem akarnak megérteni, elismerni:)) "de milyen jó ember volt" "de kár érte" "hős volt" - de a fantáziáló pontosan tudja: ez nem történt meg - ez az ő tudattevékenysége. Az álmodó is tudja- felébredve teszi hozzá: meghaltam. és így meg úgy történt. :))
Ha nem mész el mások temetésére, ők se fognak elmenni a tiédre /ősi indián mondás :)
A lényeg: azt nem álmodhatod, hogy meghalsz. Hogy úgy kezdődik egy álom, hogy szellem vagy az teljesen más.
Minden ember álmában mást jelentenek a szimbólumok. Így senki se fogja megmondani 100%-ra az igazat.
Engem is öltek már meg álmomban, és akkor?
Mondjum meghalni nem sikerült bennük. Azt nem tudom milyen.
Besenyő pista bácsi lehet hogy meghalok, csak az a kérdés hogy mennyi idő mulva, remélem.... :(
Amugy meg nem foglalkozok sokat a szelemekkel, max a halállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!