Az agykontroll pontosabban mit jelent, elsajátitásához mi szükséges, mit kell tenni?
19.04
szia! én is agykontrollos vagyok, de nem mindig jön össze a célom. mondanál pár dolgot, hogy konkrétan mit és hogyan programoztál, ha lehet részletesen hátha tudok belőle tanulni és segít. :) köszi! :)
Az agykontroll arról szól, amint a nevében is van, hogy megpróbálod az agyadat irányítani és ezzel célokat elérni. Eddig ebben semmi rossz nem lenne. Bár sokszor eredménytelen. Csakhogy a háttérben gonosz lényekkel kerül kapcsolatba az önjelölt. Bár ezt ő tagadja és nem ismeri el, de valójában a gondolataival ezeket a gonosz és minden esetben gonosz lényeket utasítja, hogy elvégezze amit ő szeretne elérni. Természetesen senki nem maradhat eközben tiszta még akkor sem ha Isten nevében teszi. vagyis meg kell nézni mi történik azokkal akik ezt elvégezték. Nem azok számítanak akik itt fennhangon hirdetik, hogy semmi veszély, minden szép és jó, hanem az a sok, sok ember aki csendben van a háttérbe és egy betegség, vagy szenvedély kialakulása előtt ezzel foglalkozott. Ezért érdemes olyan embereket megkérdezni akik betegek lettek, anyagi csapás érte, vagy tragédiák sora érte. Mivel foglalkoztak előtte.
Kiderül, hogy sokan ezoterikával, agykontrollal, vagy éppen jósnál jártak. Érdemes ezt az oldalát figyelembe venni mielőtt valaki ebbe belevág.
utolsó: te milyen gonosz erőkről beszélsz??? azzal, hogy átváltom a negatív gondoltaimat pozitívra, és elképzelem félig alvó állapotban, hogy elértem a célomat mi a gond? hol itt a gonosz? akkor aki csak úgy (agykontroll nélkül) ábrándozik és pozitívak a gondolatai, gonosz erőket szólongat? és ha még ez valóban így is lenne, ahogyan állítod, akkor mi van azzal a több, mint 200ezer magyar, agykontrollt végzettel? csak adták volna valami jelét, ha ez olyan ördögtől való lenne, vagy ha a "gonosz" megérintette volna őket...
ne hülyéskedj már!
mellesleg a Harvardon külön kiegészítő fakultánson tanítják az Agykontrollt, pszicho-neuro immunológia néven...
Attól hogy valaminek tudományos színezetet adnak még nem feltétlenül jó. Valamint azt írtam és most is azt mondom, hogy szét kell nézni azok között akiknek ennek következtében tönkrement az életük.
Íme egy példa a sok közül. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!