Valójában pontosan mi is az agykontroll?
Tudatalatti képességek alatt főként a gondolataid rendszerezését, vegetatív funkcióid szabályozását(máshogy, hogyan bírnának ki 2 napot eltemetve az ilyen indiai fakírféleségek, agykontrollt használnak a mesterlövészek is pulzusszabályozásra, stb.).
Ezenkívül a mély meditáció állapotában egy speciális hormont/nedvet termel a tobozmirigyed az agyad közepében. Ez gyorsítja a gyógyulást, anyagcserét stb.(állítólag ezért olyan egészségesek és fittek még idősen is a buddhista szerzetesek).
Ha arra vagy kíváncsi, hogy lesz-e tőled varázserőd: NEM!
A tudomány mai állása szerint nincs nooszféra így az agyadnak elvileg csak egy 50 cm-es sugarú elektormágneses mezeje van és így a vonzás törvénye is eléggé megkérdőjelezhető.
De a lényeg: véletlenül se fizess ilyen tanfolyamért, egyedül is meg lehet tanulni, mint a tudatos álmodást(már nekem is megy egy kicsit és nem olvastam róla el 500 oldal spekulációt).
Nekem a percre pontos keléshez nem kell agykontroll. Akik meg tanítottak azok pénzt vonzottak be, te meg meséket, ígérteket. Erről ez a véleményem.
Akkor nem tudom mit használnak a mesterlövészek pulzusszabályozásra.
En sosem voltam meg ilyen tanfolyamon es nem is leszek, de kb arrol szol, hogy megtanitanak mestersegesen lemenni alfaba, vagy betaba, (vagy valami ilyesmi szintre) es mivel felig alvo- alvo allapotban az agy sokkal fogekonyabb, jobban tudsz gondolkozni.
Tehat az ilyen bevonzom a penzt, jo allast talallok izek mind KAMUK. Lehet h almodsz rola h latod a jo allast az ujsagban, es utana felebredsz, megnezed es hu meg ha telleg ott van...a magyarazat egyszeru, rengeteg inger er mindenfajta median keresztul, es ennek az agyad csak a toredeket dolgozza fel, de elraktarozza, igy amikor lemesz betaba, egy ilyen megvalaszolatlan kerdessel, akkor lehet amikor felebredsz ott a megoldas.
nekem ilyen tanfolyamra nincs szuksegem, megy magamtol is, ja meg a percre pontosan keles is:)
Agykontrollra soha nem jártam csak unokatesóm csinálta végig és azt mondta átverés az egész.
Én 42-es pulzussal kelek agykontroll nélkül úgyhogy megyek mesterlövésznek és reggel lelövöm mindet akik átverték LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!