Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valójában pontosan mi is az...

Valójában pontosan mi is az agykontroll?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Önhipnózis
2011. nov. 25. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
a tudatalatti képességeinek a használata.
2011. nov. 25. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Tudatalatti képességek alatt főként a gondolataid rendszerezését, vegetatív funkcióid szabályozását(máshogy, hogyan bírnának ki 2 napot eltemetve az ilyen indiai fakírféleségek, agykontrollt használnak a mesterlövészek is pulzusszabályozásra, stb.).

Ezenkívül a mély meditáció állapotában egy speciális hormont/nedvet termel a tobozmirigyed az agyad közepében. Ez gyorsítja a gyógyulást, anyagcserét stb.(állítólag ezért olyan egészségesek és fittek még idősen is a buddhista szerzetesek).

Ha arra vagy kíváncsi, hogy lesz-e tőled varázserőd: NEM!

A tudomány mai állása szerint nincs nooszféra így az agyadnak elvileg csak egy 50 cm-es sugarú elektormágneses mezeje van és így a vonzás törvénye is eléggé megkérdőjelezhető.

De a lényeg: véletlenül se fizess ilyen tanfolyamért, egyedül is meg lehet tanulni, mint a tudatos álmodást(már nekem is megy egy kicsit és nem olvastam róla el 500 oldal spekulációt).

2011. nov. 25. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
utolsó: voltál te egyáltalán Agykontroll tanfolyamon? mert ha nem akkor fogalmad sem lehet róla. én voltam és nekem minden úgy működik, ahogy azt ott tanították. úgyhogy megéri az árát a tanfolyam. igazából a lényege annyi, hogy ha ellazultan, érzékletesen és sokszor elképzeled örömmel, hogy elérted a célodat, akkor bevonzod azt. ezenkívül vannak más technikák pl. megálmodod, hogy mi a megoldás a problémádra, percre pontosan fel tudsz kelni a "beprogramozott időben" stb stb. hosszú lenne végigsorolni a dolgot. a lényeg, hogy ha használod akkor tényleg sorsfordító.
2011. nov. 25. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Nekem a percre pontos keléshez nem kell agykontroll. Akik meg tanítottak azok pénzt vonzottak be, te meg meséket, ígérteket. Erről ez a véleményem.

Akkor nem tudom mit használnak a mesterlövészek pulzusszabályozásra.

2011. nov. 25. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
39%

En sosem voltam meg ilyen tanfolyamon es nem is leszek, de kb arrol szol, hogy megtanitanak mestersegesen lemenni alfaba, vagy betaba, (vagy valami ilyesmi szintre) es mivel felig alvo- alvo allapotban az agy sokkal fogekonyabb, jobban tudsz gondolkozni.

Tehat az ilyen bevonzom a penzt, jo allast talallok izek mind KAMUK. Lehet h almodsz rola h latod a jo allast az ujsagban, es utana felebredsz, megnezed es hu meg ha telleg ott van...a magyarazat egyszeru, rengeteg inger er mindenfajta median keresztul, es ennek az agyad csak a toredeket dolgozza fel, de elraktarozza, igy amikor lemesz betaba, egy ilyen megvalaszolatlan kerdessel, akkor lehet amikor felebredsz ott a megoldas.

nekem ilyen tanfolyamra nincs szuksegem, megy magamtol is, ja meg a percre pontosan keles is:)

2011. nov. 26. 21:56
 7/7 anonim válasza:

Agykontrollra soha nem jártam csak unokatesóm csinálta végig és azt mondta átverés az egész.

Én 42-es pulzussal kelek agykontroll nélkül úgyhogy megyek mesterlövésznek és reggel lelövöm mindet akik átverték LOL :D

2011. dec. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!