Ér valamit az Agykontroll?
A tanfolyamért nem adnék 40ezret, de a tankönyvét megszereztem fénymásolatban, el fogom olvasni.
Vannak ismerőseim, akik jártak tanfolyamra, azt mondták, hogy anno a fejfájást el tudták mulasztani, vagy le tudtak menni alfába...bár nem tudom akkor most már miért nem képesek ilyesmire..lehet gyakorlás kérdése ez is..
igen, annak ér valamit aki megírta és kiadta a könyvet.
Nincs olyan, hogy gondolok valamire erősen aztán akkor be is vonzom....
"Nincs olyan, hogy gondolok valamire erősen aztán akkor be is vonzom...."
Nem erről szól első fokon az agykontroll, hanem a testi folyamataid, és legfőképpen a saját agyad irányításának bizonyos fokú képességéről.
Akinek fogalma sincs arról, hogy mi az, az minek okoskodik?
Arról szól,hogy hogyan használhatod ki jobban az agyad. Nem Herripotter képző.
Attól függ,hogy mi a célod. A Bakingham palota nem lesz a tied,hiába programozod. Ha egészséget akarsz,no meg a fáradtságot hamar kipihenni ezeket segíti,elősegíti a tudatos lazítás.
Én már megettem a kenyerem javát és biztosan tudom,hogy amiket elöre megálmodtam azok megtörténtek velem. Akinek fixált sorsa van onnan felülről az bebeszélhet magának akármit,mert aminek meg kell történni az megtörténik - magamról beszélek,meg azokról akik ezt megtapasztalták. Évekig bántam,hogy megsértettem egy nekem kedves bácsit,s aztán egyszer csak beugrott egy álmom,ami ezt az esetet elöre jelezte. FELSZABADULTAM ,megéltem azt amit Jézus kijelentett: "Az igazság ismerete szabaddá tesz" Érdemes figyelni a spirituális dolgokra,de nem kell mindenféle beszédre adni. Vannak hazug emberek is.
Érdeklődj a googleban,hol van Agykontroll tanfolyam és/vagy hól lehet olyan füzeteket kapni. Sokat ne várj tőle. Amiért megdolgozol,megküzdesz az a tied. Más módon is lehet "szerezni" de az elűzi a nyugodt álmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!