Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll vagy mellmaszír?

Agykontroll vagy mellmaszír?

Figyelt kérdés
Mindkettőt cisnálhatom , hogy nagyobb legyen a mellem?
2011. nov. 19. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
csinálni csinálhatod mindkettőt a kérdés az beválik e.
2011. nov. 19. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
amikor agykontrolozok akor elkezd fájni :D amikor kipróbáltam a maszírt akkoris mint az agykontrollnál :)
2011. nov. 19. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:

itt egy nagyon hasznos könyv, nyomd meg a sárga előrendelés gombot [link]

az helyesen masszázs, és vessző előtt nincs szóköz.

ha meg nagymellű akarsz lenni, üzenem, hogy rengeteg fiú utálja a nagy de lógó vackokat, amiknél még egy felmosórongy is jobban néz ki.

a melleid méretét egyedül a génjeid határozzák meg, amiknek könyöröghetsz, nem változnak meg

2011. nov. 19. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:

...a legtobb daganatos betegsegeknek az okozoi, hogy egyfajta nyomas nehezedik arra a szervre, tehat ez lehet egy rossz etkezesi szokas, tehat fizikai nyomas, de lehet egy lelki allapot, ami szinten megterhelo lesz a szervre.

Manapsag nagyon elszaporodott a mellrakban szenvedo nok szama, de ennek a 80 %-anal a lelki problemai allnak a hatterben, tehat ez okozta a daganatot.

Fogadd el a melleidet, egy mell serules is veszelyes, es a mellett mar masszirozni sem szabadna, tehat ne jatsz ezzel, mivel komoly serulest szenvedhetsz fizikailag, de lelkileg is.

2011. nov. 19. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Elviekben ha még fejlődik a szervezeted, mély hipnózissal növesztheted a melled, elvégre amennyire én tudom az inkább a hormonok függvénye. Egy M Lecron nevű relatíve régen élt pszichológus legalábbis így gondolta, írt is egy-két könyvet a hipnózisról. Hogy azóta még állnak e a feltevései azt nem tudom.
2011. nov. 19. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Agykontoll vagy masszirozasnal mar jelentkezik a fajdalom, tehat erre koncentralj, mivel a fajdalom a szervezetednek az uzenete, tehat artalmas amit csinalsz. Ha ez igy mukodne, akkor barki es barmikor kepes lenne barmelyik szervet megvaltoztatni. Mukodnek a meditacios technikak, de van feltete, az pedig a tisztasag! Nalad ez a sajat vagyad, onzoseg, ezert nem mukodo kepes. TEhat ha egy ongyogyitast akarsz beinditani, az sikeres lehetne, de ez igy nem.
2011. nov. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!