Az agykontroll pontosabban mit jelent, elsajátitásához mi szükséges, mit kell tenni?
A tanfolyam átverés, ha jobban belegondoltok belétek mesélik, hogy jedi lovagok lesztek ettől, pedig nem.
Vannak könyvek amik valóban a témával foglalkoznak, a tiszta önszuggeszció és önhipnózis oktatására szolgálnak, a hasznotokra válnak.
olvasd el a Titkot és/vagy az Erő című könyvet Rohanda Bryne-tól.
akik azt mondják hogy nem működik, felesleges, stb. azok igen szűk látókörűek és teljesen elzárják magukat a boldogságtól. nos a tanfolyamot akkor ajánlom csak ha akönyv elolvasása után sem megy, vagy esetleg másokkal szeretnéd gyakorolni. akik azt mondják pénzkidobás a tanfolyam azok megint csak szidni akarnak valamit.
ez nem egy új hóbort vagy egy "tedd a kezedet a tévére" vagy "MUKOGGY" dolog. ez az élet szabálya, és gyakorlás után , olvasás közben rájössz hogy minden igaz belőle..
egyszerűen hinni kell benne. aki azt mondja kipróbálta de neki nem működött az azért van mert mindig ott pislákolt benne egy láng hogy "ez nem működik".
én még csak 14 éves vagyok, lány, lefogytam, egészséges önbizalomra tettem szert, népszerű vagyok, édesanyámnak pénzt vonzottam be, illetve az agykontroll segítségével tettem szert számos divatos és egyedi ruhadarabra illetve egy 300ezer Ft-os fényképezőgépre. mindenki csak dicsér, stb, beleszerettem az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!