Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Sokszor mikor álmodom néha felkelek de nem tudom kinyitni a szemem (nem azért mert álmos vagyok. És sokszor az álmomban tudok írányítani mindent. Például egyszer mentünk osztálykirándulásra felkeltem és a buszt az egész városon végigvezettem de közben a szemem nem nyitódott ki! Valaki tudja miért van ez így?2011. nov. 23. 18:10
1/3 anonim válasza:
Amikor tudod irányítani az álmodat, azt tudatos álomnak hívják, és meglehetősen szerencsés vagy, hogy csak úgy magadtól képes vagy rá, sokan rengeteget küszködnek vele. Amikor pedig nem tudod kinyitni a szemed, az az alvási paralízis. Nagyjából azt jelenti, hogy a tudatod már ébren van, de a tested még alszik, ezért nem tudsz mozogni, továbbá néha hallucinálhatsz is közben (elég durva dolgokat is) szóval ha legközelebb ilyesmi lesz, ne ijedj meg.
2/3 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni... Hogy nem azt álmodom h bármennyire is erőlködöm nem tudom kinyitani a szemem... Erre gondoltál?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget Pont tegnap történt megint velem ilyen :D
2011. nov. 25. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!