Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudok meditálni vagy...

Hogyan tudok meditálni vagy lemenni alfába?

Figyelt kérdés
Olvastam egy olyat h becsukott szemmel kb 3méter távolra és kb 1méter magasra és képzeletbeli pontot nézni becsukott szemmel és 100tól visszafelé számolni, a lényeg h ne aludjunk el. OKÉ.. ezt értem, de ha teljesen ellazultam minden gondolatot kiverve a fejemből onnantól mi a teendő? pl ha asztrális utazást szeretném megprobálni ebben a kikapcsolt állapotban akkor mit kell csinálni? vagy miket lehet még ebben az állapotban (alfában) elérni? mit lehet még ienkor csinálni, és hogyan?? Csak normális hozzá értő válaszokat kérek, kretének mellőzzenek. 23/N
2011. nov. 14. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meditációból még van gondolom egy rakat:)
2011. nov. 14. 17:42
 12/12 anonim válasza:
A "meditációs légzéssel" kapcsolatban még hozzátenném, hogy azért igenis van olyan légzés, amit mindig használnunk kellene, hisz az a legegészségesebb, és nyilván ezt érdemes alkalmazni bármiféle koncentrációs gyakorlat közben. Ez pedig a rekeszizomlégzés.
2011. nov. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!