Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vonzás törvényében hiszel?...

Vonzás törvényében hiszel? Példák vannak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 08:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
A Titkot elhallgatták. A Titokra vágyakoztak. Igen hiszek a Vonzás Törvényében,hiszek a sors eleve elrendelésében, hiszem, hogy mindennek oka van, hiszek az Őrangyalomban, s hiszem, hogyha alkalmazom a Vonzás Törvényét,akkor előbb-utóbb bevonzom azokat a dolgokat, személyeket, amikre/akikre gondolok, megtervezem Velük a jövőmet. Ha van kitartó HITed,akkor szerintem működik. Néha kell egy kicsit csiszolni a dolgokon, de alapvetően jó"móka"...
2011. aug. 24. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
volt már h vmire sokat gondolam, megtörtént, de ha akartam, azért sem
2011. aug. 24. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek.

Az uccso ket automat is ugy vonzottam be, hogy tudtam mit akarok, milyen szinut, milyen tipust, stb. Az Univerzum pedig a "hogyan"-t elintezte, marmint hogyan engedhessem meg magamnak, hogy megvegyem.

2011. aug. 25. 01:07
 14/15 anonim válasza:
100%
Hiszek benne.Olvastam róla elég sok könyvet is. Jelenleg nem dolgozom, és most próbálom bevonzani azt a munkát magamnak, amivel igazán szeretnék foglalkozni.Van egy srác is, aki nagyon tetszik nekem, észre vett már, látom rajta, hogy én is bejövök neki,csak egy picit félénk,de bízom benne,hogy kezdeményez. :-)A HIT a legfontosabb, és, hogy SOHA ne add fel! Szokok nyerni sorsjegyeken is, igaz eddig kisebb összegeket nyertem (300-500-1000FT), de nem adom fel. :-))
2011. aug. 28. 09:50
 15/15 anonim válasza:
56%

Hello!

Igen, hiszek! Van három példám is.

Anya gyógytornász, és egyik délután épp házi betegeknél volt, én pedig itthon, és épp süniket néztem a neten. Elhatároztam, hogy majd egyszer szeretnék egyet. Erre Anya hazajön :"Hoztam neked valamit. Az egyik betegem küldi." Egy plüss sündisznó volt. :D

Aztán egyik kedden épp mentem valahova, és jött velem szembe egy nő. Azt hittem Anya, mert nagyon hasonlított rá, de mikor közelebb jött, kiderült mégsem ő az, pedig már megörültem. Megyek pár métert, erre szembe jött velem az igazi Anyám.

A harmadik... Készültünk a nyelvvizsgára a vizsgapárommal, és megbeszéltük, hogy legyünk másodikok a szóbelin. Mindketten ismerjük a Titkot. Aki nem tudná, a vizsgabeosztásba nekünk nincs beleszólásunk. Vizsgán nézzük a kiírást... Na hanyadikok vagyunk? Másodikok! :D

2011. aug. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!