Vonzás törvényében hiszel? Példák vannak?
Hiszek.
Az uccso ket automat is ugy vonzottam be, hogy tudtam mit akarok, milyen szinut, milyen tipust, stb. Az Univerzum pedig a "hogyan"-t elintezte, marmint hogyan engedhessem meg magamnak, hogy megvegyem.
Hello!
Igen, hiszek! Van három példám is.
Anya gyógytornász, és egyik délután épp házi betegeknél volt, én pedig itthon, és épp süniket néztem a neten. Elhatároztam, hogy majd egyszer szeretnék egyet. Erre Anya hazajön :"Hoztam neked valamit. Az egyik betegem küldi." Egy plüss sündisznó volt. :D
Aztán egyik kedden épp mentem valahova, és jött velem szembe egy nő. Azt hittem Anya, mert nagyon hasonlított rá, de mikor közelebb jött, kiderült mégsem ő az, pedig már megörültem. Megyek pár métert, erre szembe jött velem az igazi Anyám.
A harmadik... Készültünk a nyelvvizsgára a vizsgapárommal, és megbeszéltük, hogy legyünk másodikok a szóbelin. Mindketten ismerjük a Titkot. Aki nem tudná, a vizsgabeosztásba nekünk nincs beleszólásunk. Vizsgán nézzük a kiírást... Na hanyadikok vagyunk? Másodikok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!