Hisztek a vonzás törvényében?
A vonzás törvénye csak szihológia..
Ha jóra gondolsz nem az univerzum vonzza be hanem a te hozzáállásod lesz jobb.
Ha rosszra meg a sját kedved rontod.. Ezért nem jönnek össze a dolgok..
Ennyi..
Hiszek. Mindenkinek van olyan tapasztalata, hogy nagyon félt bizonyos tételtől. Addig-addig, míg sikerült azt, pont azt kihúzni. :(
Ebbe nem fér bele a hozzáállás, ez bizony bevonzódás. A tételnek magát. A kezembe.
es mi van azokkal, akik feltek egy bizonyos teteltol, rohadek modon,es megsem azt huztak, hanem mast???
a vonzas torvenye= kuka
Én is azt gondolom, hogy van létezik a vonzás törvénye...
Van egy magnólia fánk és csak az első éven virágzott. 3 éve semmi...
Tavaly januárban egy újságban találtam képet róla és azt gondoltam, hogy de szép, kipróbálom. Kivágtam a képet és rögtön tettem mellé egy ki kerti tavas képet, valamint egy fényképet a házunkról amire rárajzoltam egy teraszt.
Márc végén virágzott a fa, nyáron csináltunk a párommal egy kis tavat (megtetszett a kép neki is) és bár nem úgy tűnt hogy gyed mellett lesz 300e ft a teraszra, de novemberre még is készen lett (különböző segítség, ingyen ablak, nem várt pénzek).
Most újra tervezem a montázst, hogy mi az amit nagyon szeretnék :)
hiszek a bevonzásban, de az első válaszolónak is igazat adok, a lényeg, h tenni kell a célunkért!
sejtbiológia vizsga előtt csak arra tudtam gondolni, h biztos meglesz, biztos a jó tételt fogom húzni, már elképzeltem, ahogy kihúzom a 24-est, és azt ahogy darálni fogom neki az anyagot.
hát lóóóf@aszt! kihúztam a 23-ast, semmit nem tudtam volna róla mondani, húzok újat, 8-as...erről kb 10 mondat jöhetett volna össze, de ahhoz édeskevés, h a szigorú tanár átengedjen.
teljesen kétségbe voltam esve, de a tanár egyszercsak kiment, én pedig kis habozás után a tételekhez indultam, és eszeveszettül elkezdtem felkapkodni őket, míg megtaláltam a 25-öst, ami hasonló volt a 24-eshez, és tökéletesen elégedett voltam vele.
sikerült 4-esre felelnem, végén mondta, h na csak sikerült felkészülni, én meg: hát szerencsém volt :)
még a csajok vigyorogtak is mögöttem. be lehet vonzani a dolgokat, de küzdés nélkül az egész élet nem sokat ér! :)
Törvényben miért is kell hinni?
Az vagy van - vagy nincs.
Kettős vak kísérletekkel lehet megmondani, hogy ez működik-e.
Akik azt írták, hogy nekik bejött, azok matematikai csapdába estek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!