Hogy higgyek töretlenül a vonzás törvényében? Tudom, hogy mindig pozitívan kell gondolkozni, de mindig marad egy kis hátsó gondolat, hogy nem fog sikerülni.
Ez a pozitív gondolkodás csak ilyen mostani divat, ami terjed.
Aki sikeres, az nem így lett sikeres, sosem foglalkozott ezzel a dilinyóval, lehet nem is hallott róla.
Ez olyan kb. mint a csaló természetgyógyászok, nem sokat ér.
Ha meg pozitívan gondolkozol, és mégsem sikerül, akkor azt mondják az ilyen humbug terjesztők, hogy nem gondolkodtál elég pozitívan.
Az önbizalom nem elég, a dolgok egy része nem rajtunk múlik, hanem a körülményeken.
Butaságokat beszélsz utolsó. Vagyis annyiban igazad van, hogy akik sikeresek lettek nem így lettek azok.. Viszont az tény és kutatások bizonyítják, hogy ha egy "sikeres" ember tölt ki egy személyiség tesztet teli lesz optimizmussal és elképzelésekkel, míg mikor egy kevésbé sikeres ember tölt ki hasonlót.. Az övében ott lesz a pesszimizmus és a "mi lesz ha nem sikerül" gondolat is..
Egyik sem ismeri ezt a vonzás cuccot, viszont nem is kell hozzá.. Mivel ez csak segít a pozitívabb gondolkodás elérésében!
A kérdezőnek pedig annyit, hogy meg kell tanulni bízni magadban és nem erre támaszkodni, hogy én hiszek benne, mert be akarom vonzani és úgy is lesz.. hanem tényleg hinni! Csak tisztán, semmi egyéb gondolat nélkül...Bár ez elég közhelyes, de ez van. Én nem kínlódok ilyen vonzásos akármicsodákkal.. Én csak hiszek önmagamban, mivel ismerem a határaim, nem hagyom el önmagam és mindig van mire támaszkodjak...
21:04 szerintem a személyiségteszt kitöltésnél a pesszimistábbra még jobban rárakódok saját maga kényszere, bánata, és ez kiérezhető a tesztben adott válaszaitól. És igen, ha olyan kérdések vannak, attól csak pesszimistább lesz. Aki optimista viszont, és mindent jól megválaszol, boldog lesz, mert "hú de jól megcsinálta" Ez nem mérvadó.
Viszont, ez már a kérdezőnek is szól: sosem árt az optimizmus. Persze nem kell óriási energiákat belefektetni, hogy jó pasid legyen, jó autód, és munkahelyed, sok szabadidővel, mert azt ha nem teszel érte a beleképzelésen kívül, sohe nem fogod megkapni. És ha teszel érte sem biztos.
jobb lesz ha kisdolgok után kezet mosol, és a nagydolgok után is...
De most komolyan... Ilyen, hogy vonzás törvénye nem létezik... Még Te magad is kételkedsz, akkor ne erőltesd magadra a tudatlanságot... Teljesen felesleges azon görcsölni, ami egyébként görcsölés nélkül is megtörténik... Ha mag nem, hát kisebb a kudarc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!