Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Meditációkor mit kellene...

Meditációkor mit kellene látnom, vagy mire kell figyelni? S, ha hanganyag nélkül meditálok, akkor mit kellene csinálnom közben?

Figyelt kérdés
Vagy milyen hanganyagot ajánlotok?
2011. júl. 14. 16:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ne erőlködj mert akkor nem fog történni semmi, egyszerűen képtelenség bármit is meditálásközben érzékelni, illetve egyáltalán meditálni ha az agyad a nem megfelelő szinten tudatosan akarja és figyeli a történéseket, egyébként hanganyagot én sem használok, inkább csak egy lényegtelenebb, megszokott dologra azaz a légzésem egyenletességére próbálok koncentrálni, miközben visszaszámolok, bár évekkel ezelőtt számomra is érthetetlenül abbahagytam a gyakorlatokat, viszont néha-néha mint egy régi leszokott dohányos rágyújtok én is. :)
2011. júl. 19. 00:28
 12/12 anonim válasza:

majd elfelejtettem a visszaszámlálásál fontos az egyenletesség és az hogy csak minden második másodpercben számolj egyet és a kézfejed felfelé még a talpad lefelé nézzen és a szemhéjad alatt azt hiszem 30 fokos szögben kell felfelé nézni (én automatikusan megtaláltam a megfelelő pozíciót)egyébként ne gondolkozz közben semmin sem, majd a megfelelő tudati állapotban tudatosnak fogod érezni a tudatalatti gondolataidat is, amik majd maguktól jönnek...

Ui: Ne halgass rám inkább vegyél egy agykontroll könyvet.

2011. júl. 19. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!