Meditációkor mit kellene látnom, vagy mire kell figyelni? S, ha hanganyag nélkül meditálok, akkor mit kellene csinálnom közben?
Figyelt kérdés
Vagy milyen hanganyagot ajánlotok?2011. júl. 14. 16:20
11/12 anonim válasza:
Ne erőlködj mert akkor nem fog történni semmi, egyszerűen képtelenség bármit is meditálásközben érzékelni, illetve egyáltalán meditálni ha az agyad a nem megfelelő szinten tudatosan akarja és figyeli a történéseket, egyébként hanganyagot én sem használok, inkább csak egy lényegtelenebb, megszokott dologra azaz a légzésem egyenletességére próbálok koncentrálni, miközben visszaszámolok, bár évekkel ezelőtt számomra is érthetetlenül abbahagytam a gyakorlatokat, viszont néha-néha mint egy régi leszokott dohányos rágyújtok én is. :)
12/12 anonim válasza:
majd elfelejtettem a visszaszámlálásál fontos az egyenletesség és az hogy csak minden második másodpercben számolj egyet és a kézfejed felfelé még a talpad lefelé nézzen és a szemhéjad alatt azt hiszem 30 fokos szögben kell felfelé nézni (én automatikusan megtaláltam a megfelelő pozíciót)egyébként ne gondolkozz közben semmin sem, majd a megfelelő tudati állapotban tudatosnak fogod érezni a tudatalatti gondolataidat is, amik majd maguktól jönnek...
Ui: Ne halgass rám inkább vegyél egy agykontroll könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!