Hisztek abban, hogy a pozitív gondolkodás bevonzza a remélt jó dolgokat?
Figyelt kérdés
Szóval hogyha én össze szeretnék jönni valakivel, és igyekszem minden este erre gondolni, akkor össze fog jönni?
Volt már, akinek bevált? Ha igen, hogy csináltátok? Mi a módja?
2011. jún. 28. 17:26
11/16 anonim válasza:
19:28 vok...
Nálunk ez úgy működött, h már 1 éve kinézett magának és gondolom akkor filozofált velem... csak am. akkor még volt bnője is... utánna szakítottak 4 hónapig kavartunk majd összejöttünk
12/16 anonim válasza:
Nekem is bejött ez a dolog párkapcsolat terén,sőt sok más egyéb is.Én bátran ajánlom Rhonda Byron-A titok című könyvét!
13/16 A kérdező kommentje:
Leszedtem, el fogom olvasni :) Remélem sikerül, találkozóra kellene hívnom a fiút, de félek tőle nagyon. :( Mi van, ha csak barátnak akar? Bár ma is 40 percet beszéltünk csak este.
2011. júl. 6. 23:06
14/16 anonim válasza:
Na,már elhívtad?:)Szerintem bátran vágj bele...Sok sikert!:)
15/16 anonim válasza:
Figyelj!!! ne gondolj arra hogy nem fog sikerülni. Mondjad magadba biztos sikerülni fog tuti sikerülni fog!!! De ha nagyon akarod akkor a folyamatot hamarabb is behozhatod!!! pl: lerajzolod magadat meg akit akarsz magad mellé, és ird oda hogy de jó hogy van nekem, nagyon boldog vagyok stb... és rakd ki a falra vagy valahova!!! Ez is benne volt a titok című filmben és nekem bevált :)
16/16 anonim válasza:
Én az exemnek vita közben mindig mondtam hogy ha még egyszer pasit választok legalább nyolc évvel lesz nálam idősebb(nem akartam h olyan gyerekes legyen mint ő)alacsony,nem lesz csontsovány ,udvarias lesz......erre az exem megcsalt egy nővel,mit ad isten eljött hozzám a férje h tudom e mi megy a hátam mögött.Ebből a beszélgetésből lett egy 5 éve és mai napig tartó kapcsolat!Pont olyan mint a kívánságom.Tehát ha az exem nem csal meg én nem ismerem meg a mostani páromat!Minden okkal történik!!!!Sok sikert!Működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!