Sikerült már bárkinek bármit is bevonzania?
Hát ha úgy akarod :)
Én egészséget, szabadságot, stb.. dolgokat vonzottam be.
A dolog működik. Ha érdekel az én tapasztalatom, szívesen leírom mailben. Tetszik, mikor olyanok nyilatkoznak egy dologról, akiknek fogalmuk sincs arról amiről nyilatkoznak.
Kéne nekik indítani egy "marhára humoros vagyok" topicot és összeereszteni őket...
nekem pl. pénzt sikerült "bevonzanom". Úgy volt, hogy szomorkodtam, hogy az egyetem majd viszi a pénzt, lottóval próbálkoztam, de a barátom azt mondta, hogy csak higgyem el, hogy lesz pénzem, ne kételkedjek, érezzem azt a jó érzést amikor tudatában vagyok, hogy nincsenek anyagi gondjaim, és lám, jött a lehetőség, hogy ilyen-olyan ösztöndíjak vannak az egyetemen, és kapok is többfélét, hát nekem már 100 Ft is nagy örömöt okoz, hát még több ezer! Így való válhatott az az álmom is, hogy megcsináltam a jogsit, amit szüleim segítségével vszínű soha nem tudtam volna megtenni. :)
Aztán az érettségi eredményem amit szerettem volna, felírtam egy papírra és mindig nézegettem, és hittem benne, hogy úgy lesz, ez a tanuláshoz is erőt adott, és annyira durva, hogy %-ra pontosan olyan lett 2 tárgy, a tbbi pedig majdnem, de a jegy így is annyi lett. Hihetetlen boldog voltam. De sajnos nagyon sok hatás éri az ember ami miatt elveszti a hitét :(
Amit eddig sikerül bevonzanom: kerékpárt, mobiltelefont, számítógépet. Ezeket 1-2 hónap alatt, de pl tegnap reggel arra gondoltam, hogy milyen régen ettem már Rigó Jancsit (süti), meg elképzeltem milyen jó krémes, felidéztem az ízét stb, erre délután hoztak nekem csak úgy, pedig nem említettem senkinek. :)
Türelem és hit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!