Zuhanás érzése ellazult állapotban mit jelent, mitől van?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer fordult elő, hogy lementem alfába visszaszámolós módszerrel, bocs nem tudom, hogy hívják a lényege az, hogy 3...3...3...2...2...2...1...1...1..., aki érti az érti :). Szóval durván háromnegyed óráig voltam alfában, amikor egyszer csak hirtelen azt éreztem, hogy zuhanok az ágyban pár centit (igen elalvás előtt voltam, fekvő helyzetben). ÉS hirtelen nagyon kényelmes lett körülöttem minden, a gerincemet is olyan jónak éreztem, pedig általában, meditálás előtt, 5 percig igazítgatom magam, hogy jó pozícióban legyek, de ilyen jót még akkor sem éreztem, eléggé kikapcsolt állapot volt, elképzelni dolgokat is sokkal nehezebb volt. Azóta próbálom előidézni újból, sajnos sikertelenül, úgyhogy a théta meditációval próbálkozom, de az más kérdés.2011. máj. 3. 02:08
1/7 anonim válasza:
Én meditálás nélkül is átélem ezt majdnem minden lefekvéskor. Mintha én is zuhannék pár centit, hirtelen föl is ébredek, de nem tudom mitől lehet. Nálam rendszeres pedig nem nagyon meditálok rá.
2/7 anonim válasza:
A zuhanás érzése előzi meg az alfa állapotot, Tehát ekkor kell az agykontrollt csinálni.
3/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi^^
2011. máj. 3. 12:45
4/7 anonim válasza:
A zuhanás érzése még az asztrálutazáshoz is köthető. Lehet neked az könnyebben menne, mint másoknak.
5/7 anonim válasza:
Ez a reflex maradt ránk az őskorból. Van, akinek van, van akinek nincs ilyen reflexe/képessége( ez olyan, mint h vki tudja mozgatni a fülét) Az ősember a fán aludt, és ez ebből következik... Nme tom jobban elmondani, bocsi.
6/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, de nekem olyan,hogy megyek le a suli lépcsőjén (én is elalvás előtt, még fennt voltam, de nem én irányítottam magam) és egyszercsak elsúszok, és leesek az ágyba. bagy olyan is volt hogy a járdán megyek és ott csúszok el. Nagyon jó érzés volt megijedni!
7/7 anonim válasza:
elérted a kiteljesedés állapotát, ami olyan érzést kelt, hogy nagyon nagy vagy. írj emailt, ha van még kérdésed!
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!