Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez alfa állapotban volt?

Ez alfa állapotban volt?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem aludni,már majdnem elaludtam az alvás és az ébrenlét között járhattam és hirtelen bevillant egy kép.Egy olyan ember arca közeledett a fejem felé akit nagyon szeretek,mégis elképesztően megijedtem tőle mert iszonyú arcot vágott ahogy rám nézett és csak közeledett felém az arca.A háttér fekete volt csak az ő fejét láttam és felriadtam ebből az állapotból.Remegtem és olyan szinten rossz érzésem volt,mondhatni félelemmel töltött el ez az érzés minden porcikámat,és utána ha erre az emberre gondoltam akit egyébként annyira szeretek...Féltem tőle.Még vagy fél órán át nem aludtam,aztán sikerült végre elaludnom.Másnap már nem éreztem ezt a szörnyen rossz érzést vele kapcsolatban,de akkor nagyon megrázott.Ez mi volt?
2011. jan. 16. 23:27
 1/5 anonim válasza:
álom
2011. jan. 17. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Tudatos testelhagyás volt,és akit szeretsz az valószinüleg aludt már ő is és jelenleg szobádban volt és téged bámult.

De az is lehet ,hogy démon volt,vagy más negativ lény.

Velem is volt ilyen de nálam elsőnek igy kezdődtek a dolgok,később már bántalmazás is volt amikor aludtam,meg karmolás .És saját magamnak kellet elküldenem imákkal.

De nálam ismeretlen volt aki bántott,és csak fél arcát láttam mindig ,és később kiderült h démon.

Ha ismerősöd volt az akkor nem kell félned,szal őt láttad akkor jelenleg tudatán kivül a szobádban volt,mivel a lelkünk bolyong,amikor alszunk. nálad éber alvás volt,szal az agyad bekapcsolva maradt mikor a lélek kilépett és ez alfa állapot, transz.

Általában a visszatérés az beremegéssel végződik vagy megrázodik a tested.

Sok emberrel előfordul,azért mondják sokan azt,hogy héé ez már velem megtörtént,vagy álmodunk olyat ami multban volt, mert a lélek a 4ik -5ik dimenzioban mozog és ott tud a jővőbe,multba menni.

aki nem hiszi ,nem érdekel :D

de ez van

2011. jan. 17. 02:47
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

"mivel a lelkünk bolyong,amikor alszunk"

ha a lélek elhagyná a testet, akkor meghalna...

nem a lélek hagyja el a testet amikor álmodunk, hanem a finomfizikai test, ami természetesen kapcsolódik a durva fizikai testhez, de ezt most nem fejteném itt ki

2011. jan. 17. 13:56
 4/5 anonim válasza:
Szia! Alfában biztos nem lehettél,mert mikor olyan tudatállapotban vagy,végtelen nyugalom és meghittség jár át,kellemetlen érzéseket nem okozhat.
2011. jan. 30. 18:40
 5/5 ANYÁDD válasza:
Utolsó komenntelőnek üzenem hogy nem teljesen igaz.. Mert ha fél akkor az alfa állapottól félünk akkor elő fordulhat ilyen.
2014. aug. 4. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!