Jelenthet-e ez valamit?
Sajnos nem vagyok otthol az ilyen ezotérikus, agykontrollos dolgokban...:/
Az a helyzet, hogy kb. 2 hétig, minden nap, mindíg hajnal 02:14 és 02:16 között keltem. Akármikor feküdtem le, legyen az este 8 vagy éjjfél, akkor is...
Teljesen kipihenve ébredtem, mint aki 10 órát aludt. Persze nem is tudtam visszaaludni, csak forgolódtam... reggelre meg mint akit fejbevágtak.
A háziorvost is megkérdeztem, azt mondta hogy a vérnyomással lehet gond, ha legközelebb igy van, mérjem meg, de nem volt gond vele...teljesen normális...
Nem tulajdonitottam nagy szerepet ennek, de ma olvastam néhány dolgot ebben a témában, és van hogy ezek a számok jelenthetnek valamit...
Szóval, aki tud valamit, annak szívesen fogadom a válaszát, vagy kérdését :)
(Már szerencsére elmúlt ez a "dolog", kb. 1 hete normálisan fekszek és kelek, csak érdekel)
nézz utánna hogy az életedben milyen jelentősége volt a 214, 216-os számoknak esetleg, (2+1+4) a 7-esnek, 8-asnak, 9-esnek:) attól függ pontosan mikor keltél:) vagy csinálhatsz belőle egy számsort ha emlékszel még:)
pl ha hétfőn 2:14-kor az 7, kedden 2:16-kor, az 9, stb akkor 798779 stb érted:) lehet dátummal kapcsolatban is, esetleg rendszám:) ami eszedbe jut:) ezt csak te tudhatod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!