Kérd és megadatik! Tetszett-e neked ez a könyv? Tudod-e használni?
Az agykontroll egy tanfolyam sok pénzbe kerül,de van olyan könyv,ami érthetöen mondja el mit tegyél,hogy megszerezd,amit kivänsz, ez a Vonzás Törvénye !
nagyon érdekes ,jobb a könyv,mert ha nem érted többször is visszaolvashatod,nekem segitett ,sokszor eddig..
szeretnék erröl beszélgetni veletek,szkeptikusok,beszolosok most ne irjatok !
:)
A 60 még nem olyan öreg, az enyém is míg meg nem halt netezett, cseteltünk meg minden ;)
Én is mutattam neki a titkot de akkor már nem nagyon volt hite hogy legyőzi a betegségét és sajnos nem sikerült neki :(
nagyon örülök,ha irkälunk itt egymäsnak,hiszen a sikerekröl igy lehet értesülni.Igazad van a 60 még nem olyan sok,de ismerek egy nénit aki 85 évesen és egyet aki 79 évesen tanulta meg a netezést !ök föleg leveleznek,nagyon ügyesen,lätod nekem se megy tökéletesen van néhäny dolog,amit nem tudok(pl linket betenni) a fiam magyaräz,meg ätveszi a gépet,amikor be kell ällitani valamit,de most ez nagyon jo itt nekem,megtalältam az elsö
szerelmemet,akivel az ältalänosban järtam,Auszträliäban él
és most jön .29.én meglätogat
szoval jo dolog a net ! probälj anyukädnak olyan cikkeket keresni,ami érdekelheti, és akkor talän räkap az izére !
a titok könyv,szerintem tulzottan elvont,nem igazän érthetö az egyszerü embereknek a szövege,
a VONZÄS TÖRVÈNYE néhäny szoval leirhato,de a gyakorlatot
naponta kell csinälni tehät
elképzelek jo dolgokat,életformät,szép helyeket stb.. es amikor tudom napközben szinezgetem magamnak,mintha regényt irnék,ugy minha mär meg is lenne,nem ugy hogy ezt szeretném..tehät nem a NINCSRE koncenträlok,hanem a MEGVANRA,és nem törödöm a vacak dolgokkal,föleg olyanokkal amiken nem tudok vältozatatni pl.amik a TV hiradobol jönnek..szar politikai-gazdasägi hirek minek elöre keseregni
csak azzal foglalkozom,ami MA jobbä teszi a napomat
pl most nekem:megmosom a hajam,szépen becsavarom,felöltözöm és elmegyek a barätnömmel sétälni a värosba,nézem a szép parkokat,häzakat, és közben repes a szivem,hogy ITT lehetek
( vajon miért tördeli igy fel a soraimat ?)
sziasztok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!