Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Kérd és megadatik! Tetszett-e...

Kérd és megadatik! Tetszett-e neked ez a könyv? Tudod-e használni?

Figyelt kérdés

Az agykontroll egy tanfolyam sok pénzbe kerül,de van olyan könyv,ami érthetöen mondja el mit tegyél,hogy megszerezd,amit kivänsz, ez a Vonzás Törvénye !

nagyon érdekes ,jobb a könyv,mert ha nem érted többször is visszaolvashatod,nekem segitett ,sokszor eddig..

szeretnék erröl beszélgetni veletek,szkeptikusok,beszolosok most ne irjatok !

2011. ápr. 15. 18:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
2011. ápr. 27. 08:04
 22/25 A kérdező kommentje:
Ebben az évben leszek 60 !Hosszu évtizedekig inkäbb pesszimista voltam 3 éve ismerem ezt a tudäst,azota teljesen megvältozott az életem..minden sikerül..de persze az angyalkäim is segitenek, hiszek ebben,bär mindenki igy gondolkodna..a hit nem kerül semmibe..na ja egy két könyvet kell venni csak ,és következetesen betartani, olyan egyszerüüüü ,igazän !
2011. ápr. 27. 13:43
 23/25 anonim ***** válasza:
A 60 az szép, nem gondoltam volna, hogy az idősebb korosztályból is neteznek az emberek. Az édesanyám is közel 60 éves, de kerüli a gépet. Neki is mutattam a Titkot, egyszer megnézte, de nem hatott rá :(
2011. ápr. 28. 19:16
 24/25 anonim válasza:

:)

A 60 még nem olyan öreg, az enyém is míg meg nem halt netezett, cseteltünk meg minden ;)

Én is mutattam neki a titkot de akkor már nem nagyon volt hite hogy legyőzi a betegségét és sajnos nem sikerült neki :(

2011. ápr. 29. 08:03
 25/25 A kérdező kommentje:

nagyon örülök,ha irkälunk itt egymäsnak,hiszen a sikerekröl igy lehet értesülni.Igazad van a 60 még nem olyan sok,de ismerek egy nénit aki 85 évesen és egyet aki 79 évesen tanulta meg a netezést !ök föleg leveleznek,nagyon ügyesen,lätod nekem se megy tökéletesen van néhäny dolog,amit nem tudok(pl linket betenni) a fiam magyaräz,meg ätveszi a gépet,amikor be kell ällitani valamit,de most ez nagyon jo itt nekem,megtalältam az elsö

szerelmemet,akivel az ältalänosban järtam,Auszträliäban él

és most jön .29.én meglätogat

szoval jo dolog a net ! probälj anyukädnak olyan cikkeket keresni,ami érdekelheti, és akkor talän räkap az izére !

a titok könyv,szerintem tulzottan elvont,nem igazän érthetö az egyszerü embereknek a szövege,

a VONZÄS TÖRVÈNYE néhäny szoval leirhato,de a gyakorlatot

naponta kell csinälni tehät

elképzelek jo dolgokat,életformät,szép helyeket stb.. es amikor tudom napközben szinezgetem magamnak,mintha regényt irnék,ugy minha mär meg is lenne,nem ugy hogy ezt szeretném..tehät nem a NINCSRE koncenträlok,hanem a MEGVANRA,és nem törödöm a vacak dolgokkal,föleg olyanokkal amiken nem tudok vältozatatni pl.amik a TV hiradobol jönnek..szar politikai-gazdasägi hirek minek elöre keseregni

csak azzal foglalkozom,ami MA jobbä teszi a napomat

pl most nekem:megmosom a hajam,szépen becsavarom,felöltözöm és elmegyek a barätnömmel sétälni a värosba,nézem a szép parkokat,häzakat, és közben repes a szivem,hogy ITT lehetek

( vajon miért tördeli igy fel a soraimat ?)

sziasztok !

2011. ápr. 30. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!