Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Meg lehet tanulni a telekinézi...

Meg lehet tanulni a telekinézis-t?

Figyelt kérdés
Nembaj, ha nem tudjátok mit jelent, akkor ne is választoljatok, direkt csak hozzáértők segitségét kérem :)
2011. febr. 7. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Korábbiak részben igazat mondanak,tényleg kitartás kell,valamint nagy összpontosítás egy adott tárgya.

A telekinézis alkalmazása kát módon lehetséges:

az elméddel mozgatsz pl. egy tollat (de hogy látványos is legyen, úgy teszel mintha a kezeddel mozgatnád.

Viszont a második az,hogy a kezeden keresztül irányítasz egy tárgyat.

2011. ápr. 5. 16:52
 12/22 anonim válasza:
telekinezis.co.cc oldalon egy rakat anyagot találsz, tanulj kedvedre :D
2011. aug. 2. 13:49
 13/22 Uchihagyerek válasza:
igen, meg lehet, én második napja gyakorlom és a bizonyos PSI wheel már egyszer sikerült :) keress rá youtuben, hogy psi wheel, meg google-ba arra, hogy telekinézis gyakorlatok ;) sok szerencsét
2012. ápr. 6. 15:17
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Adok 1 millió Ft-ot kp.-ben annak, aki az általam előkészített, ellenőrzött terepen megmozdít bármit, úgy, hogy nem nyúl hozzá! Na? Senki? Gondoltam...
2012. aug. 23. 10:41
 15/22 anonim válasza:
Akkor egy próbát megér utolsó! :D
2012. szept. 21. 20:16
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó előtti vagyok.

Kaptam több privát levelet, de ezek közül csak egy "fajúlt" tettlegességig. A nevét nem írom ide, mert Ő eléggé leégette már magát mindenki előtt, felesleges, hogy én is tovább égessem. Lényege az egésznek, hogy az általam kiválasztott tárgyak valamelyikével, az általam ellenőrzött helyen, egyetlen telekinézishez hasonló dolgot sem tudott produkálni az illető. Szerinte egy gyertya, egy mobiltelefon, egy kisebb kaspó, egy rubikkocka, stb, nem átlagos tárgyak, így ezeket nem tudja mozgatni. Egy tollpihét, egy zsírpapírdarabot, vagy egy alufólialapkát szeretett volna mozgatni, de mivel azokat én is meg tudom mókolni némi légmozgást, vagy statikus energiát generálva, így ezekért nem jár az 1 millió :)

Viccet félretéve szánalmas, hogy emberek ennyire mélyre süllyednek, komolyan szánni való.

2012. okt. 3. 11:29
 17/22 anonim válasza:
69%
Én csak 13 éves vagyok, de a psi-wheel-t tudom mozgatni. nem forgatni, de néha megremeg :) és direkt visszatartom a levegőt hogy ne fújjam meg és messzebről is sikerült :D szóval sztem ha én, 13 éves lány meg tudja tanulni, akkor te is :D
2012. nov. 23. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt gyakorold. Így talán sikerül.

2013. júl. 3. 20:36
 19/22 anonim válasza:

Természetesen meg lehet tanulni. Ne higgy a szkeptikusoknak, ők csak azért azok, mert nem látták, nem olvastak utána, vagy nem csinálták. Én is csak tanulgatom néha (tudom hogy ez nem elég, de egyszerűen kimegy a fejemből hogy gyakorolni kéne :/). Én ezt az oldalt ajánlom: [link]

Ha engem kérdezel a határairól, annál nagyobb az eredmény, minél erősebbnek érzed magad benne TUDAT ALATT! Attól hogy azt gondolod, te meg tudod csinálni a 10 kilós zsák emelését, még nem fog menni, el kell magaddal hitetned tudat alatt (mint pl a tv, hogy szükséged van valamire), hogy te ezt meg tudod tenni. Persze kicsiben kezdj, de amint tudod, lépj egyre nehezebb és bonyolultabb tárgyakra.

2013. aug. 5. 19:06
 20/22 anonim válasza:
100%
A telekinézis tanulható, a legjobb mester Önmagad ebben. Ugyan is hiába mondom Neked, hogy gondold el hogy megmozdul, akard stb, nem fog menni először, pedig elmondtam hogy kell, ha van szikra, egy belső vágy erre, ösztönösen lassacskán rá fogsz érezni, gyakorolgatni kell. Ami fontos, hogy van a klasszikus "psy wheel" gyakorlat, ami nem telekinézis, illetve a belőlünk áradó természetes energia is képes forgatni anélkül, hogy koncentrálnánk. Amikor ezt a gyakorlatot üveg búra alatt végzed, és mindkét irányba tudod mozgatni, akár a kezeid nélkül, akkor beszélhetünk már valamilyen telekinézis szerű gondolatátvitelről. Semmi nagy dolog nincs ebben, az egész alapja a vágy. Vágy nélkül nem indul be a folyamat. Később amikor már gyakorlottabb vagy, az agyad ismeri tudja mi fog, minek kell történnie, és a vágy már nem annyira domináns. Nem kell kiválasztottnak lenni sem, és nem kell szellemi letisztultság sem minden esetben. Ami fontos a fókusz, az adott pontra ható gondolat. A gondolat ne kalandozzon el, kitartóan de nem görcsösen meg kell tudni tartani a kívánt célt. Nem kell belemagyarázni ebbe semmit, ez az univerzumból egy kis darab erő, amit mi tudunk használni ha megfelelő rezgésre hangolódunk.
2013. szept. 4. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!