Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az ebredeskontroll?

Mi az ebredeskontroll?

Figyelt kérdés
(bocsanat az ekezetert) meg szeretnem tudni mert nekem regota mikor ebredek bele esek valami furcsa allapotba...talan ez lenne az ebredeskontroll?
2010. dec. 12. 17:42
 1/10 anonim válasza:
Szerintem az, hogy álmodból fel tudod magad tudatosan ébreszteni. Vagy pedig fel tudsz kelni időre, óra nélkül. De csak szerintem, szóval nem biztos.
2010. dec. 12. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ébredéskori furcsa állapot az az alfa állapot. Az ébredéskontroll azt jelenti, hogy este miután lefeküdtél elképzeld egy órát, és beállítod rajta, hogy hány órakor szeretnél felkelni. És közben azt mondod, hogy x órakor szeretnék felkelni. És akkor elvileg akkor kelsz fel.
2010. dec. 12. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:
alfa allapot? ugy ereztem, mint ha nyuvadoznek vagy valami azthittem ordibaltam kozbe megse....es a nyelvem hatra ment felek ettol..mi lehetet ez az alfa allapot?
2010. dec. 12. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy bármikor fel tudod kelteni magad álmodból. De ez csak tudatos álmodás közben megy.
2010. dec. 13. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon megy a tudatos álmodás, viszont vagy egy éve akkor kelek fel ébresztőóra nélkül, amikor szükséges az adott naphoz. Kellemes nem arra az idétlen pittyegésre kelni
2010. dec. 13. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
én meg próbálom felfejleszteni magam arra szintre amelyen az utolsó van
2010. dec. 13. 18:14
 7/10 anonim válasza:
A második válaszolónak van igaza. Én mikor elvégeztem ezt a tanfolyamot, akkor sokáig úgy ébredtem. Este beállítottam az agyamat :) És még annyit hozzá teszek, hogy ha így ébredtem nem voltam fáradt. Gondolom azért, mert az agyam tudta mikor kell kelnem és addig ki kell pihennem magamat.
2010. dec. 17. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, az ébredés kontroll, ha beprogramozod magad, hogy mikor kelj fel...

Szerintem azért érzed magad furcsán, mert még "laza" vagy, majdnem alfában.. ilyenkor még működhet 1-2 technika, próbáld ki!

2010. dec. 19. 03:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen igazuk van előttem szólóknak, abban segít hogy "beprogramozd" mikor szeretnél felkelni.

Nekem már elsőre ment 7 perccel korábban ébredtem - megj. a telefonon 7 percet sietett akkoriban, én annak tudom be hogy a telefon órájához voltam mindig igazodva.

Amit most elmetükrével gyakorlok hogy szorgalmasabb legyek és ne csak felébredjek de fel is keljek ébredéskontrollnál :D

Mert felébredek, nyugtázom, hogy ügyes vagyok, aztán még 15 perc, még 15 perc...

2010. dec. 19. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
azt az állapotot hívják transzállapotnak.
2010. dec. 25. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!