Meg szeretnék tanulni kilépni a testembő, hogy kezdjek hozzá?
Tudom, hogy ennek köze van az agykontrollhoz, bár akik a környezetemben művelik, az agykontrollt sose tanulták...
Engme érdekelne az agykotrollt, de az az igazság, hogy most ezt szeretném mihamarabb megtnaléni.
Úgyhogy nincs időm a Silva köyv programján végigmenni, mert heteket vesz igénybe. Kérlek írjatok le emditációs módszereket, amiket lehet gyakorolni, illetve teshnikát a tesből való kilépésre...
Szerintem mondj le errol, mivel nem hetekbe, de evekbe is kerulhet, sot egy elet is keves ahhoz, hogy ezt megtanuld.
Ez mindig a szemelyisegtol fugg!
sok értelmes válaszoló -.-
Asztrálutazás
én tudok segíteni és nem kellenek évek csak talán 1
ha érdekel írj :)
még valami szerintem rossz oldalon tetted fel a kérdést mert én nem várhatsz normális választ ilyen kérdésekben
ja és 1 hozzászolónak.
a Helyesírás nem függ össze a tudással!
13:28
Nekem is segíthetnél:)
De te írj, mert neked nem lehet
Szenthelyi Árpád!
Figyelj! Buddha megvilágosodott, és nem pedig kilépett a testéből... A kettő pedig köszönőviszonyban sincsen...
Kérdező, azt nem tudom, hogy ezzel a butasággal milyen könyv foglalkozik, de neked hasznos lenne egy helyesírási tanácsadó szótár...
lsd?
viccet félretéve, miért akarsz kilépni a testedből? nem jó ott neked?
válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:53
Ahhoz, hogy ki tudj lépni a testedből a megvilágosodás felé vezető út az első lépés. TErmészetesen ezután sem leszel képes tisztán szellemi lényként élni azaz vissza kell térned a fizikai valódba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!