Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van aki sikeresen növesztette...

Van aki sikeresen növesztette meg a péniszét agykontrollal?

Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi lennék, hogy bétában is lehetséges vagy csak alfában?
márc. 10. 16:37
1 2
 11/13 Etja ***** válasza:

A vámpír lánykáimnak igen. Mármint nem a sajátukat, az enyémet. 1024 Méter magas lett, mint a kékestető. Még boostot is kaptam rá, fényesen csillogott, mint a Tesla töltőkábel. Vegánok voltak, amíg rá nem kaptak a csípős kolbászra. Kilövés után már a sztratoszférán is áthatolt, űrkutatás lett belőle.

Magasabb volt, mint az áfa, hosszabb mint a sor a bankban, és keményebb mint a Csepeli bicikli váza a téli rakparton.

Úgy fröcsögött a szent lélek a bibliára, hogy vizes kendővel kellett meggyóntatni.

De hát azt mondták, hogy a szerviz sokba kerül, és gyakrabban kellene megkoszonnom. Én mwgsértődtem, vecsaptam az ajtót magam után, élményem, és menekültem, hogy soha többé nem jövök.

márc. 14. 18:43
 12/13 Etja ***** válasza:
*elmentem és megígértem hogy soha többé nem jövök vissza.
márc. 14. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:
11. De szép történet, öröm volt olvasni! XDDD
márc. 15. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!