Használjatok-e az agykontrollt és ha igen, milyen esetekben és milyen gyakran. ? Aki nem hasznalja megkérem ne irjon bejegyzest.

Annak idején én is megvettem a könyvet, mentségemre szolgáljon, hogy naiv fiatalként nyitott az ember sokféle marhaságra. Tehát tényleg pozitívan álltam hozzá, próbálkoztam valamiféle meditációval is, de csak elaludtam tőle.
Utólag levonva a tanulságot, téged az nem érdekel. Mármint a tanulság.
Nem vagy kíváncsi tapasztaltabb alakok véleményére.
Hogy José Silva, az agykontroll amerikai kitalálója szintén egy szervizes vállalkozó kolléga, az véletlen egybeesés. De szerintem ő nem jó útra tért, viszont baromi sok pénzt keresett egy agymosó technikával. Amikor már nem ment az agymosó üzlet, mert egyre többen támadták, visszatért a rádiótechnikához. Pontosabban akkor kezdtek terjedni a televíziók, amire szervizhálózatot épített ki, mert nem aprózta el azt sem.
Soha ne higgy egy szervizes vállalkozónak.

Ha elaludtál tőle, nem vagy tapasztalt. Akkor sikertelen vagy.
Nem Silva találta ki az agykontrollt, csak ő nevezte át, és színezte ki mindenféle csodatevő erővel.

Napi szinten, főleg a 3 ujj technika révén.
Piros lámpa, 3 ujj, "Szabad a kedvenc parkolóhelyem". Odaérek, és szabad.
Szakad az eső, kocsival vagyok, de muszáj megállnom és bemennem tejet venni, 3 ujj, "Eláll az eső, amig bemegyek és kijövök a boltból", És eláll az eső. (az én hibám, hogy amikor hazaérek, akkor viszont szrrá ázok, mert azt már elfelejtettem 3ujjazni, és amikor az utcánkban vagyok, akkor már késő)
Egy ügyintézővel kell beszélnem, de, ha én hívom, akkor először az automatával kell "beszélnem", aztán tartásra kerülök 20-30 percre, nem a megfelelő ügyintézőhöz kerülök, átirányít, tartásra kerülök, 45 perc, utálom. Ha ő hív, akkor 3 perc az egész procedúra. Szóval 3 ujj, "Kovács Istvánné Jucika felhív ma 10 után öt perccel" - és Jucika felhív, és 5 perc alatt egyenesben van az ügyem.
A telefonálások rokonokkal-ismerősökkel is működik (holnap hív, este hív, esetleg ne hívj többé).
Hova a fenébe tettem a valamimet, 3ujj, "eszembe jut, hogy hol van a valami" - és mire elindulnék, valahogy eszembejut, hogy hová tettem, vagy csak simán a kezembe akad.
Egyszer valaki lehülyézett, hogy ilyen nincs, épp haverokkal mászkáltunk, megálltunk egy helyen pihi, wc, stb. A kezébe nyomtam a kutyám pórázát (ismeretlen fajták visszakövethetetlen keveréke, 4 éves), és mondtam neki, hogy direkt sokáig ott maradok, és a kutyám csendben fog ülni. Majd (kb 10 perc múlva) 14:30-kor ugatni fog hármat, és utána megint csendben fog ülni. Elmentem a kb 150 méterre levő épületbe wc-zni, a kutya nem is látott, mert bent voltam az épületben. 10:30-kor "beszéltem" a kutyámmal, hogy ugasson hármat, utána feküdjön le. 10:40-kor kijöttem az épületből, kérdezem a havert, mi volt, visszakérdezett, hogy a fenébe csináltad, meg hogy biztos véletlen volt. Mondtam neki, hogyha fizet az időmért, akkor eljátszhatunk még párszor pár dolgot.
2004-ben azt mondták, hogy a cukorbetegséget megelőző állapotom max 5-6 éven belül cukorbetegséggé válik, mert kövér vagyok és a felmenőim között több cukorbeteg is van. Most, 20 évvel később még mindig 6,4- 6,6 a vércukrom, gyógyszert nem szedek rá, és sajnos nem fogytam le. Ha nem zabálnék állandóan, és komolyabban ráfeküdnék a gyógyításomra, akkor talán még ezt is visszafordíthatnám 5,5-re, de lusta vagyok és pl. ma is ettem egy tonna szénhidrátot (kenyeret és egy szelet csokit is). De a dokik így is csodálkoznak és nem értik, hogy 20 éve pofozgatom a pre-diabéteszemet és még mindig nem vagyok cukorbeteg.
Az agykontrollt még Domján Lászlónál végeztem, talán 2000-ben, akkor még tartott tanfolyamokat. Később elvégeztem az ultrát is, azt már nem Magyarországon.
Sokszor és sokat segített az agykontroll, de ne számíts arra, hogy megold mindig minden gondodat.

"Soha ne higgy egy szervizes vállalkozónak."
Ezt jol megmondtad szervizes, tokeletesen igazad van!! Ezentul minden valaszodnal emlekeztetni fogunk sajat szavaidra. ;))

3 ujj ma nyerek a lotton
Remelm nyerek 🤣

8
Ahhoz, hogy a 3ujj technika működjön, először fel kell építeni. És akkor sokszor fog működni, a kisebb, mindennapos dolgokban. A lottó jackpot megnyerésében nem fog segíteni.
Én pénzt sohasem kértem ezzel a technikával, legfőképpen nem kértem lottónyereményt soha, más módszerrel sem. Ha pénzt kértem, akkor sem lottón akartam nyerni, hanem pl álmaim munkáját megkapni (sikerült, 17 évig dolgoztam ott), és ismétlem, nem a 3ujj módszerrel értem el. Amikor saját vállalkozást indítottam, és sok új ügyfelet akartam, akkor sem a 3 ujj módszer segített. De nem fogok neked előadást tartani, hogy mihez, milyen módszer vált be nekem. Menj el a 4 napos tanfolyamra, személyesen vegyél részt benne, építsd fel magadnak, magadban az agykontroll lehetőségeit.
Könyvből tanulni az agykontrollt kb olyan, mintha biciklizni akarnál megtanulni, kizárólag könyvből. Segít a könyv, de csak a tanfolyammal együtt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!