Be lehet vonzani, hogy valaki eltűnjön az életemből?
Bocs,ugy értettem a kérdésedből,hogy van családod..
Ha terrorban tart titeket,tényleg megértem,hogy azt kivánod,hogy eltünjön!
Kevesebbet legyél otthon, engedj.. A kompromisszumok a barátaid, viszont ha nem élsz velük akkor is még lehet az "idő mindent megváltoztat"-ba belekapaszkodni.
Amúgy nem lesz mindig így. A változó kor mindenki életében nehéz, csak valakinek gagyibbat dobott a gép és nehezebb, mint a társainak.
Akik nagyon benne vannak ebben a témában azt mondják igen.Mindent be lehet vonzani.Csak el kell hinned,hogy tényleg lehetséges.Az érzést ami vele jár,magadévá tenni.Vagy is mit éreznél ha eltünne.
A választ te adtad meg.Függesz tőle,tehát nem fog menni, míg el nem döntöd,hogy nélküle akarod tovább folytatni az életedet.
Ha rákeresel,"Vonzás törvénye".
Igen be lehet vonzani az életedben, az előző kommenttelő tökéletesen leírta hogyan, de szerintem először próbálkozz kisebb dolgokkal. Ha azok mennek jöhet a következő szint.
És megkérném azokat akik nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak bántani szegény lányt, inkább ne is írjanak..mert valószínűleg tökéletes kis családi életük van/volt és az ilyenek ugyebár nem érik meg min megy most keresztül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!