Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Be lehet vonzani, hogy valaki...

Be lehet vonzani, hogy valaki eltűnjön az életemből?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ha valóban szeretnéd nem akarnád eltüntetni már ne haragudj!
2010. nov. 7. 18:24
 12/20 A kérdező kommentje:
És a családomat is szeretem, akiknek ez így nagyon nem jó. Időnként megmozdulni alig merünk, kiszámíthatatlan, mi nem tetszik éppen neki...
2010. nov. 7. 18:29
 13/20 anonim ***** válasza:
ha elküldöd ráb'szol mert megsérted, javaslom neked hogy fogadd el és soha többet ne gondolj ilyen marhaságra szerinted ha az anyád elküldene boldog lennél?
2010. nov. 7. 22:25
 14/20 anonim válasza:

Bocs,ugy értettem a kérdésedből,hogy van családod..

Ha terrorban tart titeket,tényleg megértem,hogy azt kivánod,hogy eltünjön!

2010. nov. 8. 07:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Kevesebbet legyél otthon, engedj.. A kompromisszumok a barátaid, viszont ha nem élsz velük akkor is még lehet az "idő mindent megváltoztat"-ba belekapaszkodni.

Amúgy nem lesz mindig így. A változó kor mindenki életében nehéz, csak valakinek gagyibbat dobott a gép és nehezebb, mint a társainak.

2010. nov. 10. 00:27
 16/20 anonim válasza:
mostanaban komolyan ilyen egyugyuek valaszolnak szegeny embereknek? Eloszor is a problema gyokerere lennek kivancsi. Biztos van (talan nem is egy) olyan ok, ami miatt lehetetlen vele egyutt elni. Azert erdekel, hogy milyen jellegu a problema, mert akkor tudok iranyt mutatni, hogy hol, kinel talalhatsz segitseget.
2010. nov. 13. 14:14
 17/20 anonim válasza:

Akik nagyon benne vannak ebben a témában azt mondják igen.Mindent be lehet vonzani.Csak el kell hinned,hogy tényleg lehetséges.Az érzést ami vele jár,magadévá tenni.Vagy is mit éreznél ha eltünne.

A választ te adtad meg.Függesz tőle,tehát nem fog menni, míg el nem döntöd,hogy nélküle akarod tovább folytatni az életedet.

Ha rákeresel,"Vonzás törvénye".

2010. nov. 14. 09:51
 18/20 anonim válasza:

Igen be lehet vonzani az életedben, az előző kommenttelő tökéletesen leírta hogyan, de szerintem először próbálkozz kisebb dolgokkal. Ha azok mennek jöhet a következő szint.

És megkérném azokat akik nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak bántani szegény lányt, inkább ne is írjanak..mert valószínűleg tökéletes kis családi életük van/volt és az ilyenek ugyebár nem érik meg min megy most keresztül...

2010. nov. 15. 01:32
 19/20 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok...habár én nem próbáltam eltüntetni, nemtudom hogy lehetne e azt hiszem igen. Én csak jobbá tenni próbáltam a kapcsolatunkat (nálam is szülő), annyira sikerült, hogy mondhatni ideiglenesen türhető...csak hosszú távon sz@r helyzet. Én úgy döntöttem, hogy elköltözöm a lehető leghamarabb, neked is ezt tanácsolom ha teheted. Én is sulis vagyok és dolgozom mellette...úgyhogy tisztában vagyok a helyzettel.
2010. nov. 15. 21:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát keress magadnak munkát és költözz el!... Elég idős vagy már hozzá!...
2010. nov. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!