Hoygan tüntessek el egy gondolatot az elmémből ÖRÖKRE?
Örökre nem lehet de egy jó tanács
Nekem rengeteg konfliktusom volt az életben és amikor idegösszeroppanást kaptam utána PTSD formájában jött vissza minden.
Tudat alatt majd aztán tudatosan az lett a taktikám hogy mindig direkt egy kevésbé fontos dolgokra gondoltam de olyanra ami szinten felidesegesitett
Pl számomra a legjobb az volt, mikor vmi részeg cigány banda elvonult az utcában én meg kiszóltam nekik hogy kussoljanak el vagy rendőrt hívok.
Erre az egyik retardált szomszéd(fogalmam sincs ki az senkivel nem tartom a kapcsolatot) nem a részeg cigányoknak szólt be, hanem nekem hogy “fogd be a pofád te ...... kva, vagy kinyírlak te ..... hülye kva.
Na nyilván ez nagyon felidegesitett és rossz emlék de semmi ahhoz képest amik történtek a múltban és a gyűlöletem az ismételten szomszéd iránt semmi ahhoz képest amit érzek olyan emberek iránt akik pl iskolában vagy munkahelyen zaklattak.
Szóval ja jön a PTSD DIREKT erre az estre gondolok hogy kiüsse a rosszabakat.
Nem tudom egy pszichiáter mit szólna hozza de nekem egy picit segít.
"jövőbeli eseményekkel kapcsolatos"
A jövő a jelenre épül. Amiért tehetünk, azért tenni kell. A többit el kell fogadni.
Mint biztos jövőbeli esemény, csak a halál biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!