Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hoygan tüntessek el egy...

Hoygan tüntessek el egy gondolatot az elmémből ÖRÖKRE?

Figyelt kérdés
dec. 31. 18:59
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

A szembenézés és a 0-24ben mellettem koslatás merőben más.

Nemhogy már szembenéztem vele, hanem már meg is untuk egymás fejét, és az ember szeretne egy kicsit mást is látni de akkor ezek szerint nem lehet.

Mindegy...

9

"Pillanatok alatt túlterhelődne a tudat, és összeomlana a cselekvőképesség, és észlelés."

Ahhoz nem kell a 2t elszeparálni. Enélkül is össze tud omlani a cselekvőképesség és az észlelés 😅

dec. 31. 20:13
 12/43 anonim ***** válasza:
Miert miaz a gondolat?
dec. 31. 20:17
 13/43 Grimfox ***** válasza:
Persze. Az elme nem csak egy módon terhelődhet túl. Van akinek a pánikroham is túlterheli, aztán elájul. De ha a tudatos elme magára lenne utalva, ez történne vélhetőleg. Persze nem lehet biztosat mondani, mert lehetetlen, de az első gondolatom az volt, hogy mi történne azokkal a dolgokkal, amikkel a tudattalan foglalkozik. És hogy mennyire könnyen leterhelhető a tudatosság.
dec. 31. 20:24
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Tudod mi az fehér medve hatás? A következő egy percbe bármire gondolhatsz, csak ne gondolj egy fehér medvére. Na mire gondolsz?
dec. 31. 20:29
 15/43 anonim ***** válasza:

Ha ez lehetséges lenne akkor nem lennének tele a diliházak meg mondjuk én sem lennék agyhoz kötve a súlyos depresszió miatt aki ugye az agyban van...

Nem lehet eltüntetni

dec. 31. 20:29
 16/43 A kérdező kommentje:

#12 jövőbeli eseményekkel kapcsolatos, amik miatt nem tudom megelni a jelent es jolérezni magam a jelenben.

#13 szerencsére nekem nem iylen

#14 hajjjajjj de ismerem ezt 😂

dec. 31. 20:32
 17/43 Grimfox ***** válasza:
48%
Én néha vágytam rá. Jobb lett volna elájulni, és azzal letudni az egészet. Helyette több órás rohamok. Szerencsére már nagyon ritkák, és nem olyan hosszúak.
dec. 31. 20:47
 18/43 anonim ***** válasza:
69%
Milyen jovobeli esemenyek? Azok még meg se tortentek
dec. 31. 20:48
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell vele tanulni élni. Nem lehet elnyomni, de el lehet fogadni, hogy ott van.
dec. 31. 20:50
 20/43 anonim ***** válasza:

18 jah de meg fognak

Erről szól a szorongás

dec. 31. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!