Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal tényleg tudunk...

Agykontrollal tényleg tudunk másokban gondolatokat elültetni?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg itt a gyakorin van egy agykontrollos kérdés amit nem találok, a lényeg, hogy a fickó azt állította, hogy előre beprogramozott helyzeteket, hogy mi hogyan történjen meg az életében.

Meg, hogy gondolatokat tud elültetni másokban.

Csak arról figyelmeztetett, nehogy megcsömörljünk a jóléttől, mert úgy járunk, mint aki sokat evett a tortából.

Na kedves agykontrollosok, hogyan kell másokban gondolatokat elültetni?

2020. máj. 30. 00:51
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
AGYKONTROLL =AGYMOSÁS amuért pénzt kérnek az mind lehuzás. Fogjátok fel ez is a pénzről szól.
2020. máj. 31. 12:40
 2/2 anonim válasza:

Nem elültetünk gondolatokat, hanem üzenetet tudunk küldeni éjszaka alfában. Ezt nem kell túlmisztifikálni, olyasmi, mint mikor gondolsz valakire, s teljesen "véletlenül" nagyon rövid időn belül felhív téged. Ez is egyfajta gondolati üzenet, ő vette a te rezgésedet. Ezt lehet tudatosan is csinálni. szubjektív kommunikációnak hívják, olvass utána. Ezzel senkit sem tudsz manipulálni, sőt, lehet nem is fogadja az üzenetedet. Az agykontrollos technikák igenis működnek, csak én se szánok rá elég időt. De parkolóhelyet szinte mindig így "keresek" magamnak 3 ujj technikával. Aki nem akar tanfolyamra menni, mert nem szeretne fizetni, az olvassa át többször is a Silva féle könyvet, használtan már nagyon olcsón lehet venni. Én az alaptechnikákat könyvből tanultam, de később elvégeztem a tanfolyamot is, de sok évvel később. Lehet méltányossági kérelmet beadni, akkor teljesen költségmentes.

Ami nagyon fontos, mindig szeretettel küldjük az üzenetet, hozzátéve, az történjen az ügy érdekében, ami mindenkinek a legjobb. Tehát ártani semmiképpen sem árthatsz vele.

2020. jún. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!