Hoygan tüntessek el egy gondolatot az elmémből ÖRÖKRE?
Nem igaz mert el lehet onnan költözni, sőt ha van is benned egyfajta szorongás az teljesen normális hiszen mindenkiben van. De különbség, hogy hagysz neki teret kiteljesedni negatív módon vagy inkább legyőzöd (úgy ahogy) a pozitív hozzáállással.
Már írtam. Nem vagyok pánikbeteg szerencsére.
És ez nem szorongás. Nem félek a jövöbeli esemenytől, csak gyűlölöm, és nincs rá behatásom, de "muszáj".
És a szar genetikádat hogy költözteted el magadból, meg azt hogy olyanok “neveltek” akiknek nem pár hétre kellett volna befeküdniük az elmegyógyintézetbe hanem állandóan ott kellett volna lakniuk mint BB Évinek?
Ilyet is csak az ír akit a klasszikus anyu apu testvér kutya ház nevelt.
Nem elmeroggyantak
Tudom ez volt a karmám. Ennyit megértek
De ettől még ugyanúgy nem akarok már 40 évesen élni majd
Megvolt.
Rögeszmét nem állapított meg.
Ezért szeretlek, Gyakori! 😂
Egy kérdés és pár komment alapján diagnosztizálják az embert, rögeszmével, szorongassal, depresszioval, hallucinacióval, narcizmussal, kutya****-ával, már bocsánat...
Mert az hogy valaki valamit utál, az már abnormális...
Öcsém...
De azért megy a panaszkodás, hogy mennyi a mentalis beteg...
Hát ha azt keresik, akkor azt fognak találni...
Segítek, még esetleg a kenyszergondolatokat tudjátok belémlátni, de elárulom, az sincs...
"Mert úgy tűnik, hogy a rögeszméddé vált a jövő."
Úgy tűnik nem egyenlő azzal, hogy rögeszme. De én tőlem nyugodtan vihogjál tovább a neten bár az életben teljesen agyhalott vagy hiszen a jövő behatása érdekel mert annyira nem tudod irányítani az életed a jelenben. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Igen, az agyhalottat kihagytam, meg azt is belém lehet látni, es az altalad leírtakból nyilvánvaloan kuvetkezik az agyhalottság...
Hát mindent sajnos nem lehet felsorolni. Nyugodtan vetíts belém tovább mindent is...
Én nem vihogok, ellenben veled, aki miután írtad hogy én nyugodtan vihogjak tovább, beraksz 23 rögögős fejet.
Minden jót!
Akkor ezen tényleg csak az önfegyelmezés segíthet. Mint amikor valaki meditálni tanul. Állandóan figyeled a gondolataidat, és amint rajtakapod magad, hogy arra gondolsz, amire nem szeretnél, megszakítod azt a gondolatsort. Lehet helyettesíteni valamivel, ha úgy könnyebb, vagy teljesen megszakítani, mielőtt magától továbbfutna. Ébren is, és relaxáció közben is érdemes csinálni, hogy minden állapotban hozzászokj. Nem egyik napról a másikra, de egy idő után az elméd hozzászokik, hogy megszakítsa a nemkívánatos gondolatmenetet, és ha folyamatosan gyakorlod, akkor 1-2 hónap alatt már tudattalanul is megszakítod, amolyan pavlovi reflex-ként. Ha értesz hozzá, akkor önszuggesztiókkal is meg lehet ezt erősíteni, de ez csak kicsit könnyebbé teszi a folyamatot, és gyorsítja a berögződést, nem lesz hirtelen hű de jó ettől sem. Én nem gondolatokkal, hanem érzésekkel csináltam hasonlót, mostanra már csak az erős külső ingerek esetén bukkannak fel maguktól, és olyankor a szándékos megszakítással hamar le tudom őket tudni.
Vannak más trükkök is, mint az érzelmi rész, és a gondolat elválasztása, vagy az, amit a kognitív viselkedésterápia csinál, de ezeket még nem próbáltam, nem tudom mennyire magas a hatásfokuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!