Hoygan tüntessek el egy gondolatot az elmémből ÖRÖKRE?
Persze, hogy belerakok amikor nevetséges vagy hiszen értelmezni se tudsz mondatokat.
Az "úgy tűnik" sose volt egyenlő azzal, hogy mániákus vagy. Olyan szinten meg vagy sértődve, hogy elkezdesz támadni komplett az egész Gyakorira pedig én írtam.
Nem vagy normális, rögtön támadsz mert tele vagy frusztráltsággal.
Egyébként ha pszichológus nem tudott rajtad segíteni az azért van mert nem akarod, hogy segítsen.
Ő ad neked ötletet, vagy végighallgat, esetleg rávezet mi lehetne hatásos, de ha te nem akarod végigvinni a gyógyulást akkor hiába minden.
Nyugodtan meditálhatsz, elmehetsz még hipnózisra is, de benned lesz mélyen úgyis.
A probléma gyökere az, hogy mivel nem találod a helyed az életben, nem uralod így a jövőbe akarsz látni és megváltoztatni ha netán rossz történne veled.
Bár tudod, hogy nincs ráhatásod a jövőre csak a jelenre ragaszkodsz hozzá és ezen senki meg semmi nem tud segíteni.
Tehát ráérsz dühöngeni, vagy cinikusan reagálni. Te szenvedsz és nem én! 🤗😘
Mindenkire rábízom mit hisz.
Másnak nem fogom bizonygatni, mert felesleges, mindenki azt lát belém, amit akar, ha nem hiszi el senki hogy voltam (és járok, tehát van időpontom januárra is) pszochologusnal akkor nem hiszi el. Nem hat meg, mert ez az 5 billiomodik alkalom hogy nem hisznek nekem, hozzászoktam.
Magamnak nem kell bizonygatni, mert tudom, hogy ez az igazság, és nyugodt lélekkel térek nyugovóra majd hajnalban.
Boldog uj évet elöre is mindenkinek!
Léptem...
"lám, már pszichológusnál is voltam, mégse ért semmit, én menthetetlen vagyok".
Ilyet soha nem állítottam.
Ezek mind a te feltevéseid.
Ahogy azok is hogy "biztos nem is végzi el a munkát, meg biztos ez meg biztos az..."
Es akkor ír az átlag gyakoris hozzaszoló egy választ és neki all feljebb ha a kérdező meg megírja hogy teljssen mellélő.
Ezek mind feltevések.
Eddig a kérdésemre kb 3 válasz érkezett, ami hasznalható, az elején 2 "nem lehet ilyet" (mert ezt is elfogadom), meg privátban egy harmadik válasz.
Az összes többi tapogatózás hogy le lehessen vonni az altalános következtetest, hogy "biztos ez biztos az".
Hát nem, nem biztos...
Az attól függ, kinek mi számít varázslásnak.
Ha valaki abnormálisat keres, abnormálisat fog látni abban is, ha az ember meditál.
Aminek a varázsláshoz nem sok köze van.
sehogy sem lehet, de a hozzá fűződő viszonyod megváltoztathatod
amúgy az élet csak egy rövid játék, vége lesz és akkor már ez sem fog számítani
de ne rohanjunk előre, a gondolatok csak gondolatok, nincs jelentőségük ha nem adsz nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!