Kémia-biosztanulás villámolvasással?
Lehetséges pl. így felkészülni a 2 emelt szintű érettségire?
Agykontroll-ellenesek véleményére nem vagyok kíváncsi!
:)
Hát nekünk a hapsi mesélte a tanfolyamon, hogy volt valami ismerőse, aki orvosnak készült, és valami rohadt sok könyvből kellett felkészülnie. És ezzel a villámolvasással sikerült.
A hapsi idézte a nőt:
"Nem tudtak olyant kérdezni, amire ne tudtam volna a választ!"
Szóval szerintem lehet. És a könyv se drága, és van házi tanfolyam csomag is. (mondjuk az már kb egy 20-as. de a könyv kb csak 2000ft.)
És elvileg az a nő is csak könyvből tanulta meg, mert akkor még nem volt ilyen házi tanfolyam cucc.:)
persze h lehet, h csak sokat kell gyakorolni, én most itt vagyok az ELTÉ-n biosz szakon, és gyúrok a villámolvasásra, de eddig nem volt eredményem, mivel egy tanfolyamot mindenképp érdemes végigtolni, de autodidaktaként is bele lehet jönni, biztos.
ha te is az ELTÉ-re akarsz jönni, ak a gólyatábort ki ne merd hagyni ;)
Szia!
A villámolvasás egy olyan tanulási módszer amit ha elsajátítottál gyakorolni kell. Én természetgyógyászatot tanulok, és két tantárgyat- egészségügy és természetgyógyászat- tanultam villámolvasással és sikeresen vizsgáztam.
Itt bele olvashatsz a könyvbe, és kapsz egy kis ízelítőt:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!