Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valaki ért a vonzás törvényéhez?

Valaki ért a vonzás törvényéhez?

Figyelt kérdés
Ha egy dolgot beszeretnék vonzani, akkor teljes mértékben el kell engedni a vágyat, és csak élni a mindennapokat? Nyilván tenni is kell a vágyért, ezzel tisztában vagyok,de utána már nem szabad a vágyott dologra gondolni, mert azzal taszítom?
2024. ápr. 17. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem létezik ez. Már azóta, mióta a magyar írók az eszüket tudták, mindig kiadtak könyveket arról, hogy legyen valaki sikeres.

Azoknál a könyveknél is minden felhasználó, aki megvásárolta a könyvet, csak egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy sikertelen legyen.

Mert feleslegesen vásárolt meg egy könyvet, amiből újra és újra nem tanulnak.

Az ember sosem lesz sikeres, amíg arra vágyik, hogy sikeres legyen ... mert ha sikeres is lenne, nem fogja magát annak elismerni, ezért sosem lesz elégedett Önmagával.

Ez egy ördögi kör. A vonzás törvénye átok, nem áldás.

2024. ápr. 21. 07:43
 12/13 NTBS ***** válasza:
22%
Próbáltam, de nem jött be. Biztosan rosszul csináltam.
2024. ápr. 26. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

Elmagyarázom.

Hiába képzelsz el valamit(vizualizálsz), ha az nem okoz jó érzést.

A Vonzás Törvénye a negatív és pozitív gondolatokra válaszol.

Ezt úgy mondják, hogy emelni kell a rezgésszintedet.

Olyan gondolatok, dolgok, esetleg programozó mondatok kellenek amik jó érzést keltenek. Ha valami olyat csinálsz ami rossz érzést kelt benned, ezt a Vonzás manifesztálja, kerüld ezeket.

Ha valamiben javulást akarsz elérni mondjuk, jó érzést keltő gondolatokat kell sugároznod ennyi.

júl. 31. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!