Hogyan tudom megtalálni a belső harmóniámat?
Captain O'conner :)
Nem, nem én alkottam, én csak észrevettem, hogy ez az...:)
szívesen odaadom, az instrukciókat úgy is tudod az olvasáshoz, mivel leírtam az előző válaszaim kapcsán. Itt a cím és szerző, egy linkkel társítva. :)
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
nem tudom, hogy lehet e ilyet kérdezni, én mindenesetre megkérdezem : te megvilágosodott embernek tartod magad ?
a válaszaid nagyon hasonlóak a nagyobb mesterek válaszaihoz..de lehet hogy tőlük vetted kölcsön ?
na ez keltette fel a figyelmemet :)
én elolvastam a könyvet(amit linkeltem), megtudtam amit meg akartam, s innentől kezdve saját szavaimat használom, saját gondolataimat, nem papagájszerűen ismételgetve mások "dumáját", de természetesen néha közbeékelek egy két mondást a régi tanítóktól, de ezt mindig fémjelzem persze...hogy megvilágosult vagyok e? nem igazán számít(legalább is nem a személyem a lényeg)...a mérvadó az az, amiről beszélni szoktam...ugyanis azzal nem csak egyénenként, de emberiség szempontjából is továbbjuthatunk egy krízis helyzeten, azon a korláton, amit az idők során dobtunk magunkra. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
van msned One ? vagy skype-od ?
szeretnék veled csevegni, remélem nem baj :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:54
szia. :)
írj egy privát üzenetet, és akkor megoldjuk a helyzetet. :P
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!