Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet ez egy jel? Agykontrolla...

Lehet ez egy jel? Agykontrollal próbàlkoztam és egy jelet kértem mit tegyek.

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon szerelmes voltam, de rájöttem hogy most biztos nem lesz köztünk semmi. Kértem egy jelet, hogy feladjam e vagy ne. De úgy döntöttem másnál próbálkozok, az új randiparneremnek csak a kereszt nevét tudtam kb vakrandi volt. Kiderült, hogy a vezetékneve ugyanaz mint azé a lányé akibe szerelmes voltam.
2024. febr. 11. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 De ezt a kérdező soha nem fogja felfogni. A 2. válaszában is már elárulta magáról, hogy mentálisan életképtelen...
2024. febr. 12. 01:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy véletlenül az érzéseidre/érzelmeidre hagyatkozz, mindenképp fordulj az ezotériához párkeresésnél...
2024. febr. 12. 08:48
 13/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nincsenek ilyen "jelek", ma már minden fizikai közeget, jelátvitelt és modulációt ismerünk, misztikus áltudományoknak leáldozott.

Az Agykontroll amerikai kitalálója egy rádiószervizes, tanait sokan támadták, áltudományos blablának tartották, de jó sokat keresett vele. Végül inkább visszatért a szervizes vállalkozás világába, mert akkoriban kezdtek elterjedni a televíziók, rengeteget keresett azon is, mivel nagyban csinálta, szervizhálózatot épített ki.

Az Agykontroll hazai könyvének írója is sokat keresett a könyvön, végül saját rákos megbetegedését nem tudta "kontrollálni", rendes orvosi kezelést kellett alkalmazni.

A könyvet én már a kezdeti kiadások idején megvettem, fiatalként nyitottabb az ember hülyeségekre is, de mai szemmel tekintve nevetséges.

2024. febr. 12. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta, kérdező?
2024. júl. 26. 18:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Ez mint kiderült tényleg egy jel volt. Kb 2 hónappal a poszt után kiderült, hogy az a lány akibe szerelmes vagyok szintén így érez irántam.
2024. aug. 2. 07:42
 16/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ez nem bizonyít semmit, hogy te valamibe azt gondolsz bele, amit akarsz.
2024. aug. 2. 10:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen nem fogunk vitatkozni! Mindenki abban hisz amiben szeretne, gondolhat máról amit szeretne. Nekem jól alakult az életem, azt kívánom, hogy minden kedves kommentelőnek aki nem hisz ezekben a dolgokban hasonló élményben legyen részük mint nekem.De szerintem nem számít, hogy én képzeltem e bele vagy nem, számomra reményt adott- lehet hogy csak projektáltam- de nem adtam fel egy olyan időszakban amikor nehéz volt. Hívjuk ezt akárminek, engem átsegített egy nehéz időszakon.
2024. aug. 2. 19:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!