Hogyan találhatnám meg, mihez kezdjek az életben?
Csak céltalanul sordódok. Nem gyúrok karrierre, nincs semmilyen álmom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, de valamiből meg kell élni.
Ha pedig nem tudom, mit akarok, marad, hogy olyannal kell foglalkoznom, amivel nem akarok, de muszáj. Mint most, egy pár éve.
Nemrég elkezdtem meditálni, semmi extra, csak figyelem a légzésem.
Mit tudnék csinálni, milyen gyakorlatok vannak, amikkel rájöhetek, hogy mit kezdjek magammal?
A teljes élet szerintem az emberi fajnál ott kezdődik hogy van normális szociális élete, nem sírja el magát váratlanul a depresszió miatt és tud saját családban tervezni hogy ne legyen egyedül évtizedekig.
Egy genetikailag depressziósnak erre nincs lehetősége
Semmi más nem marad csak a teljes kilátástalanság majd emiatt a pánik.
Aki tényleg megtapasztalja ezt, az öngyilkos akar lenni és nem gondolja azt hogy lehet teljes életet élni…
Kb amputált lábbal normàlisabb életet lehet élni mint pszichés betegként.
Főleg ha valakinek nincs megfelelő gyógyszer és terápia rezisztens.
A spiri tanok pedig csak még félősebbé teszik az embert
Ettől függetlenül benne ragadtam mert titkon még mindig innen várok megoldást(ami nem lesz)
És még midig több ember tartozik az emberiség 3/4-hez akik nem betegek és normális genetikájuk van és sikert sikerre tudnak halmozni még gyengébb képességekkel is
Én szívesen lennék nagyon allergiás a sírásig fajult depresszió helyett.
Akkor nem lennék most itt ebben a csoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!