Hogyan találhatnám meg a sajátjaimat, akik kisegítenek?
Szóval nem ember-ember vagy. Hm. nem lesz egyszerű felvenni a kapcsolatot a "sajátjaiddal", mert egyáltalán nem biztos, hogy ők is jelen vannak a Földön.
Nem kizárt, hogy a lélekküldetésedet nem a "sajátjaid" segítségével kell megoldanod.
Van módszer, hogy "felemeld" a megoldás szintjére a bajodat, és a megoldáshoz (belátáshoz, skillek visszanyeréséhez, neved, aminek akarod) nem is okvetlenül kell a "sajátjaid" segítsége.
Persze ez függ a baj természetétől, az aktuális rezgésszintedtől a beavatásaidtól (különös tekintettel az egobeavatásra), az általános tudatszintedtől stb. Illetve attól, melyik iskola melyik technikáját tudod használni.
"Van módszer, hogy "felemeld" a megoldás szintjére a bajodat, és a megoldáshoz (belátáshoz, skillek visszanyeréséhez, neved, aminek akarod) nem is okvetlenül kell a "sajátjaid" segítsége.
Persze ez függ a baj természetétől, az aktuális rezgésszintedtől a beavatásaidtól (különös tekintettel az egobeavatásra), az általános tudatszintedtől stb. Illetve attól, melyik iskola melyik technikáját tudod használni."
Köszönöm! ❤️ Mikor kiírtam a kérdést, meg is kaptam a jelet. Úgy látszik, tényleg egyedül kell ezt megoldanom. A hármas lépés, amit írtál, a segítségemre lesz. Köszönöm neked mégegyszer! ❤️
Kérlek. Reméltem, hogy segíthetek: a felülemelkedés általában a legalkalmasabb módszer. Illetve a baj felemelése is, ha tudod, hogyan kell.
Add át üdvözletem a "sajátjaidnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!