Van ma Magyarországon olyan ember/csoport, aki valódi ősi vallás, tudás birtokában van? Ha igen, hogy találhatnám meg őket?
nagyon fiatal lehetsz még.
de mivel ez egy troll kérdés, nem hinném, h sok értelmes válasz jönne rá.
szted, ha lenne is ilyen csoport, az világgá kürtölné h bármi ilyen tudás, v képesség van a birtokában??
aztán majd elviszik őket a sziájé vagy más szervek és kísérleteznek velük a paralaboratóriumaikban.
senki sem tud ilyenekről, és addig jó.
#1 Miből gondolod, hogy fiatal vagyok? És pláne, hogy ez troll kérdés???
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű -nem "para-képességekre" gondoltam... Hanem arra, hogy létezik ugye az "ezotériának" nevezett szerteágazó tanítások halmaza, ami manapság sajnos erősen felvizezett, össze-vissza baromságokat tartalmaz, divattá vált, és nem lehet komolyan venni. Ennek ellenére úgy gondolom (amiben persze lehet, hogy tévedek), hogy mindezek alapja egy valódi, autentikus tudás -az a mód, ahogy "a régiek" szemlélték a világot. A kérdésem arra vonatkozott, hogy ez a tudás a régi, tiszta formájában létezik-e még valahol?
Természetesen tudom, hogy nem fogják nagydobra verni a létezésüket. Nem is gondoltam, hogy "ők" fognak válaszolni :) Csupán abban reménykedem, hogy lesz valaki, aki érti, miről beszélek, és leírja a saját gondolatait, tapasztalatát -így esetleg tippet kaphatok, hogy merre keresgéljek...
Első jól leírta. Sámánoknál van olyan hogy szüleiktől öröklik, ez Mo-n is volt, még akkor is amikor a táltosok már nem voltak, de a javasasszonyok, füvesemberek tovább adták a tudást.
Amúgy igen vannak. De az biztos hogy nem itt gyakorikon fogod megtalálni. Ha valóban találkoznod kell velük akkor ők is megtalálhatnak. Nem tudom kikkel találkoztál, de rossz irányból közelíted a kérdést. Amíg így állsz hozzá valszeg tényleg csak kóklerekkel futsz össze.
kérdező!
most aztán körbemagyaráztad magad:)
mert a 3as válaszban kicsit már mást írtál, mint a kérdésedben, miután válaszoltunk rá többen is...akkor hogy is van ez?
amúgy ilyen embert, nem fogsz találni,max a tv2 mágusát délelőttönként.
Táltosok vannak.
Vannak olyanok is akik elég magasan vannak és tudnak vinni, de nem hirdetik magukat. Esetleg rájuk találhatsz ha jó úton jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!