Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit jelent, ha mindig ugyanaz...

Mit jelent, ha mindig ugyanaz a zene megy a fejemben?

Figyelt kérdés

Eddig is volt ilyen, de mindig váltották egymást a számok, nem foglalkoztam vele.

Most kb 2 hónapja ugyanaz a zene. Mindig visszatér. Akár hetek után is. Mellette más számok is vannak 2-3 naponta váltják egymást, de ez az egy megmaradt és azóta is mindig visszatér.

Még a szövegére se tudok hagyatkozni, hogy mi az üzenet, mert klasszikus zene.

Mi ez?

2024. jan. 1. 01:30
1 2
 11/17 anonim válasza:

A kuruzslást, végül "egyházasították" így a vallásszabadságra hivatkozva már nem üldözhető...

Jó trükk... In Dö néjm Of Dzsizössz!

2024. jan. 1. 16:25
 12/17 anonim válasza:
2024. jan. 1. 16:29
 13/17 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

Szerintem meg jó ötlet, ha saját magad alkotsz véleményt.

Ha beleolvasol, akkor azt is láthatod, majd, hogy az előző hozzászóló miért van úgy beijedve egy könyvtől.

2024. jan. 1. 16:59
 14/17 anonim válasza:

Beijedve? :D Nem vagyok beijedve, csak a könyvnél rég mélyebbre jutottam már ebben, volt olyan munkahelyem is ahol a DIANETIKA elveire épített cégvezetési megoldásmodellt alkalmazták.

(De nyugi nem csak ilyen van, van a six sigma és még sok más is)

Fentebb nevezett "egyháznak" ugyanis az élet minden területére VAN (szerintük) működő és alkalmazható eljárásmodellje (természetesen nem ingyen), legyen az a drogfüggőség, a gyereknevelés, a kommunikáció, az ügyfélszerzés, de szerintem még a szabályos és hatékony wc használat is.

Semmiféle "félellemről" nincs szó részemről, csak annyiról, hogy a jéghegy csúcsán kívül mást is láttam már, és ennyi elég is volt.

Az általuk "rendszeresített" e-métert a működési elvének kitalálása után, (kb egy óra alatt rájöttem), már simán tudtam befolyásolni.

Onnantól számomra ez az egész cirkusz megbukott...

2024. jan. 1. 17:34
 15/17 anonim válasza:

Igazából én csak azt nem értem, hogy miért szükséges "hinni" dolgokban, ha már máshol tudományosan levezették, bizonyították.

Aki nem éri fel a szintet, hogy megértse, az hitkérdést csinál belőle vagy mi?

Végülis logikus...

2024. jan. 1. 17:40
 16/17 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
Továbbra is az a véleményem, hogy mindenki saját maga alkosson véleményt egy könyvről. Csak az az igaz, ami a számodra igaz !!
2024. jan. 1. 17:45
 17/17 anonim válasza:

:D de attól még nem fog működni is :D

De jó lenne, ha ilyen lenne az élet!

2024. jan. 1. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!