Mit jelent, ha mindig ugyanaz a zene megy a fejemben?
Eddig is volt ilyen, de mindig váltották egymást a számok, nem foglalkoztam vele.
Most kb 2 hónapja ugyanaz a zene. Mindig visszatér. Akár hetek után is. Mellette más számok is vannak 2-3 naponta váltják egymást, de ez az egy megmaradt és azóta is mindig visszatér.
Még a szövegére se tudok hagyatkozni, hogy mi az üzenet, mert klasszikus zene.
Mi ez?
A kuruzslást, végül "egyházasították" így a vallásszabadságra hivatkozva már nem üldözhető...
Jó trükk... In Dö néjm Of Dzsizössz!
Szerintem meg jó ötlet, ha saját magad alkotsz véleményt.
Ha beleolvasol, akkor azt is láthatod, majd, hogy az előző hozzászóló miért van úgy beijedve egy könyvtől.
Beijedve? :D Nem vagyok beijedve, csak a könyvnél rég mélyebbre jutottam már ebben, volt olyan munkahelyem is ahol a DIANETIKA elveire épített cégvezetési megoldásmodellt alkalmazták.
(De nyugi nem csak ilyen van, van a six sigma és még sok más is)
Fentebb nevezett "egyháznak" ugyanis az élet minden területére VAN (szerintük) működő és alkalmazható eljárásmodellje (természetesen nem ingyen), legyen az a drogfüggőség, a gyereknevelés, a kommunikáció, az ügyfélszerzés, de szerintem még a szabályos és hatékony wc használat is.
Semmiféle "félellemről" nincs szó részemről, csak annyiról, hogy a jéghegy csúcsán kívül mást is láttam már, és ennyi elég is volt.
Az általuk "rendszeresített" e-métert a működési elvének kitalálása után, (kb egy óra alatt rájöttem), már simán tudtam befolyásolni.
Onnantól számomra ez az egész cirkusz megbukott...
Igazából én csak azt nem értem, hogy miért szükséges "hinni" dolgokban, ha már máshol tudományosan levezették, bizonyították.
Aki nem éri fel a szintet, hogy megértse, az hitkérdést csinál belőle vagy mi?
Végülis logikus...
:D de attól még nem fog működni is :D
De jó lenne, ha ilyen lenne az élet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!