Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hányszor írjak le valamit,...

Hányszor írjak le valamit, hogy felülírjam a gyerekkortól belémprogramozottakat?

Figyelt kérdés

100x? 1000×?

Még többször?

2023. júl. 7. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehetne értelmesebb elfoglaltsággal tölteni a szabadidődet? Mondjuk, kertészkedj, menj el egy menhelyre kutyát simogatni, hívd el egy ismerősödet moziba, fussál 6 km-t, garantáltan ezektől is felülíródik.
2023. júl. 7. 21:32
 2/9 Grimfox ***** válasza:
59%
Nem hiszem, hogy a leírás ide elég erős lenne. Főleg hogy mélyen a tudatalattidra kell hatni. Próbálj meg ellazulni testileg, és szellemileg, és egy egyszerű, rövid, kijelentő módban megfogalmazott szöveget ismételj magadnak mint egy mantrát. Fontos, hogy közben ne gondolkodj rajta, hogy hatásos e, vagy sem, hanem csak a fejedben elhangzó szavakra figyelj. A mantrával ellentétben nem hangosan csinálod. Ez ugyanúgy működik, mint amikor leírod, csak "erősebb". Minden nap érdemes csinálni, és amikor nem csinálod, igyekezned kell a megváltoztatni kívánt tulajdonság ellenében cselekedni, összhangban azzal, amit ismételgetsz magadnak. Például ha azt ismételgeted magadnak, hogy "önzetlen ember vagyok", mert önzőnek érzed magad, akkor viselkedj önzetlenül, amikor csak lehetőség adódik rá, miközben ugye napi szinten végzed az önszuggesztiós gyakorlatot. Akkor se hagyd abba, amikor érzed, hogy a kívánt dolog egyre jobban észlelhető az életedben. Egészen addig érdemes folytatni, amíg véglegessé nem válik a változás. A fenti példával élve, amikor már nem gondolkozol azon, hogy önzetlenül kell cselekedned, hanem zsigerből így cselekszel, és csak utána jut eszedbe.
2023. júl. 7. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Pszichológus kell ilyenhez nem agykontroll.
2023. júl. 7. 22:08
 4/9 hosszúhajú ***** válasza:
100%
nem az írással írod felül hanem az új élménnyel. egyrészt ha a tudatalattid nem ért egyet azzal amit tudatosan írsz, akkor nem megy, másrészt ezeket nem leírni szokták, hanem úgy újra programozni, hogy a megélt élmény újra megtörténik, de más következtetést szűrünk le belőle. pszichodrámán is van ilyen, ahol szereplőkkel újrajátszák, sőt mentális terápián is. pl: volt egy rossz szitu bizonyos emberekkel, történt ez meg az, a végére ezt meg azt mondták. a szituációt újrateremtjük, kvázi újra éljük, de nem a negatív részét, hanem addig, amíg nem megy át negatívba. onnan felülírjuk és egy másik végkimenetelt írunk rá. ezt egyedül nem szokták tenni, vagy pszichdrámán vagy egy pszichológus által vezetett terápián. magadnak leginkább vizualizációval lehetsz képes felülírni. egy régi szituációt elképzelve pl tettél valamit ami miatt beléd programozták hogy mekkora marhaságot csináltál, te utána meg rosszul érezted magad. újra elképzeled semleges érzésekkel amit tettél és utána már máshogy folytatod. pozitívan látod ahogy megértik a szüleid amit tettél, hallod szinte hogy nem hibáztatnak érte, hanem elmondják hogy annak idején ők is hibáztak stb. az érzést sokáig mélyíted magadban míg el nem tudod érni hogy elhidd. ebben az állapotba időzöl, és később ha eszedbe jut az emlék, már a te általad írt variációban . ez persze hosszú folyamat, nem véletlenül járnak az emberek hosszú ideig terápiára, nem 1-2 alkalomra.
2023. júl. 7. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Én egyszer egy anyajegyet akartam eltüntetni a jobb karomról, egy héten át lementem a szintemre, programoztam, és szerinted mi történt XD Keletkezett mellette még egy anyajegy!! (Azóta sem programozok semmit... )

Figyelj! Nem tudhatod, hogy nem-e azokkal a programokkal együtt vagy arra a szerepre tökéletesen alkalmas, amire Isten kitalált téged. Lehet, hogy nem kell eltüntetni, hanem meg kell tanulni együtt élni vele - mint nekem ezzel az anyajeggyel...

Isten a szívével lát téged, és tökéletesnek lát.

(Én, ha hülyeséget csinálok, arra gondolok, hogy nem baj, a lényeg megvan: még mindig, még így is szeret.)

2023. júl. 8. 02:33
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Még annyi, hogy szerintem, ha le szeretnél írni valamit, akkor a jó dolgokat gyűjtsd össze napló-szerűen, azokat a dolgokat, amikért valóban hálás vagy. Nagyon sokat tud emelni az emberen, mikor szomorú, ha személyes hála-gyűjteménye van! ( [link]
2023. júl. 8. 02:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon sokat tud emelni az emberen, mikor szomorú, ha személyes hála-gyűjteménye van! ( [link]

Szivesen megnéztem volna a hála-gyűjteményt, de csak az anyajegyes kép jön be :(((

2023. júl. 8. 04:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehanyszor, ez nem igy mukodik

Tudatalattiba csak az eros érzelmekkel átitatott képek bevitele működik théta gamma állapotban

2023. júl. 9. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Érzelemmel telítve kell leírni sokszor.
2023. aug. 8. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!