Lottó nyereményt be lehet vonzani agykontrollal?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 11:32
11/19 anonim válasza:
Lehetséges. Varázsigék segítségével növelni tudod az esélyeket.
Ha gondolod és tanulni szeretnél, akkor privátban megbeszélhetjük, mivel elég hosszú a téma.
De hogy higyj nekem, íme egy varázsige, mellyel növelni tudod 2x-ére a szerecsédet, csak mond fel hangosan 1x, és 15 percig hatása lesz:
Bu gern za ti muroo kare
12/19 anonim válasza:
Az agykontroll a saját agyadra hat.
Annak mi köze a lottó húzáshoz?
Semmi.
13/19 anonim válasza:
Ha pénzt akarsz vonzani, akkor általában a pénzt vonzd, ne korlátozd le azzal, hogy neked ovketlenül lottón kell ez a pénz.
15/19 eakos1 válasza:
A világ nem így működik. Gondoljatok bele, hányan gyúrnak lottó 5-ösre és mégis milyen ritkán van telitalálatos. Ez nem azért van mert nem lenne lehetséges az agykontrolos módszer. A legtöbb embernek van valami dolga a pénzzel ebben az életében, valamit tanulnia kell ezáltal ezért nem tud direktben pénzt teremnteni.
16/19 anonim válasza:
Pénzt senki sem tud teremteni. Az állam sem, a bankok sem.
Értéket lehet teremteni: munkával, vagy tudással.
Vagy elvenni lehet mástól: pl. a lottóval.
Ezért sem jó erre az agykontroll, mert az gonosz dolgokat nem támogat.
17/19 anonim válasza:
Igen lehet .
Anno anyámnak is sikerült .
18/19 anonim válasza:
A hülyeséget be lehet vonzani. Te be is vonzottad, úgy látom, ha kiírtad ezt a kérdést.
19/19 anonim válasza:
Pénzt tapasztalatból írom, hogy be lehet vonzani. Szereztem pénzt úgy, hogy nagyon le voltam égve. A lottó szerencsén múlik, szerintem nincs köze az agykontrollhoz. Erős sugallat kellhet hozzá. Szerintem vannak emberek, akik képesek bepillantani a jövőbe, ők el tudják érni, de az nem agykontroll. A pénzt be tudod vonzani! Hidd el, hogy már pedig te gazdag vagy, bármi áron. Nem leszel, hanem már az vagy, tehát mindig lesz elegendő pénzed bármire, amit szeretnél. A saját tudatalattid kell meggyőznöd erről, ami nehezebb folyamat, mint ahogy gondolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!